slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Apart SBR-160, ex-demo

179 €Fiksno

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
Dostupno odmah
564
4
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Lazar Jakov
Član od 26.01.2013.
Svi oglasi

Apart je belgijski proizvođač profesionalnih uređaja i zvučnika dosta cenjen u tom svetu a sa ovim i sličnim proizvodima može i treba da nađe mesto i kod audiofila. To napominjen pošto postoje i kineski klonovi.

Ovo je integralno pojačalo sa samo jednim ulazom predviđeno da radi sa D/A konverterom ili bilo kojim drugim izvorom standardnog izlaza (Cd, kompjuter, mobilni telefon) ili u u slučaju potrebe za više ulaza pasivnim preampom ili miksetom. Ima ugrađen ventilator sa termostatom koji se uključuje samo u slučaju pregrevanja tako da je idealno rešenje za kafiće i restorane pošto ima dovoljno snage za velike zvučnike a zahvaljujući opciji autostend baj ne mora se nikada gasiti.

U kućnoj upotrebi jednostavno zvuči odlično u svim registrima. Krivac je upotreba novih LM kola, inače poznatih i cenjenih u audio svetu. To nije D klasa već jaki T ampovi koji uz pomoć dobrog klasičnog napajanja zaista iznenade kvalitetom i čistoćom. Rađeno je sa 2 takva kola snage 68,4W  sa velikim zajedničkim torusnim trafoom od 310W tako da može da izbacido 100W po kanalu bez obzira na impedansu.

Predviđeno je za jedan par zvučnika. U uporednom testu klasični integralci u cenovnom rangu zvučali su mutno, sporo i kao uređaji niže klase. To i ne čudi obzirom da novo u prodavnici košta gotovo 500 eura pa mu ovo dođe audiofilska bagatela.

Korišćeno u demonstracione svrhe, vrlo malo radilo, aktuelan model, potpuno ispravno.

 

Klikom na link "Svi oglasi" mozete videti i ostale uredjaje u ponudi.

 

ID Oglasa: #161411915
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.