slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Bluesound POWERNODE EDGE

84.000 din

Novi Sad
Novo
905
5
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog
  • Opis

Dodajte dodatnu snagu sa POWERNODE EDGE, savršenom ulaznicom u Hi-Fi strimovanje, kombinujući izvore za striming, kontrolu i pojačalo na jednom mestu. Komponente audiofilskog kvaliteta sposobne za zvuk visoke rezolucije do 24 bita/192 kHz i bežične mogućnosti za više prostorija sa kontrolama preko pametnog telefona kombinuju se kako bi POWERNODE EDGE postalo odlično pojačalo za početak, proširenje ili dovršavanje visoke rezolucije striming audio sistem bilo koje veličine. Lako povežite žičane izvore zvuka, poput TV-a ili gramofona, pomoću HDMI eARC-a ili kombinovanog analognog/digitalnog ulaza.

Dodajte PULSE SUB+ bežični sabvufer za moćan, ali kompaktan 2.1 stereo sistem ili čak koristite POWERNODE EDGE da napajate zadnje kanale bežičnog Bluesound surround sistema.

Oživite svoje zvučnike uz moćno DirectDigital pojačalo od 2 x 40 W, koje može sa lakoćom da obrađuje datoteke visoke rezolucije, 24 bita/192 kHz i MQA-kodirane numere.

Uživajte u jasnoći u reprodukciji svega, od gusto naslaganih heavy metal numera do tihih dijaloga u filmovima i TV emisijama.

POWERNODE EDGE sam dekodira Dolby Digital sadržaj i može se koristiti i za napajanje zvučnika zadnjeg kanala bežičnog sistema kućnog bioskopa.

 

 

Tehničke karakteristike:

Broj kanala: 2 Snaga po kanalu (8 oma): 2 x 40 W (8 Ω )

Ukupna izobličenja: 0,008 %

Audio ulazi: 2x kombinovani opt/3,5 mm

Dodatno: HDMI eARC, LAN, Wi-Fi, Bluetooth 5.0 aptX HD, AirPlay 2, USB-A, izlazi za slušalice i sabvufer Aplikacija: BluOS Controller App

Specifičnosti: DirectDigital tehnologija, LED indikator, kontrole na dodir, nosač za zid Dimenzije: 219 x 44,5 x 193 mm

Masa: 1,37 kg

Raspoložive boje: Black, White

 

 

 

 

AUDIO PLUS    DOO

Strazilovka 23, Novi Sad  
tel: +381 21 66-11-302   

audioplusns@gmail. com

 

 

 

 

ID Oglasa: #145115563
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.