Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Audio > Pojačala

slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Cyrus 3 - TOP stanje -

250 €

Beograd | Savski venac
Korišćeno
1.489
23
pre 10 dana
Krle
Član od 18.06.2010.

Sjajno audiofilsko pojcalao koje je obelezilo svoje vreme kada se pojavilo, vrlo cenjeno i izuzetno kvalitetno pojacalo. Savrseno dobro zvuci sto verujem da ce potvrdi bas svako ko je makar jednom imao prilike da poslusa ovo pojacalo. Ocuvano je izvanredno i bez ikakvih mana u radu, sve funkcionise besprekorno bez i najmanjih nedostataka, retko se pojavljuju ovi modeli u ovakvom stanju . . . . APSOLUTNA PREPORUKA . . .

Uz pojačalo dajem i odgovarajuće bananice za povezivanje zvučnika

 

"Cyrus III je vrhunsko integrisano pojačalo od 50W po kanalu dizajnirano da postane jezgro kvalitetnog audio sistema. Prateći stope svojih dobro cijenjenih Cyrus I &II, Cyrus III je krenuo u rješavanje životnih zahtjeva 90-ih. Kao prva nadogradnja, PSX-R će poboljšati ukupne performanse Cyrus III i u količini i po kvalitetu.

Cyrus III sadrži SMD komponente visokog kvaliteta koje pomažu u optimizaciji topologije što rezultira kraćim putevima signala. Ovo je vrlo poželjno u kvalitetnom audio pojačalu jer pomaže u smanjenju mnoštva složenih izobličenja i nepovoljne interakcije sa okolinom.

Glavni zadatak dizajna pojačala bila je potpuna simetrija dizajna. Ovo je u velikoj meri postignuto u sekcijama fono, linijskih i pojačavača snage. Prava simetrija je posebno važna u stepenu pojačala snage, koji se nosi sa visokim strujama signala, kako bi se obezbedila stabilna slika i tačni znakovi lokalizacije. Sofisticirani toroidni transformator snage 180VA čini suštinski dio Cyrus III naprednog linearnog sistema napajanja. Dizajn jezgra sa "nultom mehaničkom bukom" ovog transformatora osigurava visoke performanse unutar neobično širokog mrežnog napona naizmjenične struje. Patentirani kondenzatori rezervoara sa prorezima od folije raspršuju cirkulirajuće vrtložne struje u foliji smanjujući ESR kao i značajno povećavajući efektivni propusni opseg napajanja kako se vidi iz pojačala"

 

 

Cyrus 3

Stereo Integrated Amplifier (1993-98)

Specifications

 

Power output: 50 watts per channel into 8Ω (stereo)

Frequency response: 2Hz to 80kHz

Total harmonic distortion: 0.01%

Damping factor: 100

Input sensitivity: 2.75mV (MM), 200mV (line)

Signal to noise ratio: 80dB (MM), 98dB (line)

Output: 200mV (line), 0.38V (Pre out)

Dimensions: 73 x 215 x 360mm

Weight: 4.6kg

Finish: black

Year: 1993

Price: GBP £500 (1995)

ID Oglasa: #156729880
Informacije

U slucaju slanja ne snosim nikakvu odgovornost za poslate pakete zbog bahatog ponasanja kurirskih sluzbi , samim porucivanjem smatram da se slazete sa navedenim bez prava na reklamaciju.

 

Molim vas bez suvisnog i jedinog pitanja koja je zadnja cena ako vam vec ne odgovara navedena cena ponudite vasu pa ako mi odgovara odgovoricu vam.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.