slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Hegel H80

850 €

Beograd | Čukarica
Korišćeno
Dostupno odmah
576
12
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Siniša
Član od 04.08.2011.
Svi oglasi
PRAZNIČNO SNIŽENJE 749E! ! !
(Samo još danas)

Kao nov Hegel H80 poslednja serija sa pre out izlazom.
Zaista vrhunski uređaj pojačalo sa dakom koji je bolji od svih topinga i smsl-ova do recimo topinga d90.
Prava stvar za one koji ne zele da kupuju odvojeno uređaje i gomilaju ih u kući sa dodatnim kablovima i to za prilično više para.

Nabavljen pre par meseci od prvog vlasnika iz Norveške koji ga je očigledno mazio i pazio.
Radi prelepo i nema nikakvih skrivenih mana, brujanja, itd. U radu jedva da je mlak na dodir.

Subjektivni opis i malo poređenja:
Ovaj model deli predpojačalo i dak sa svojim jačim bratom H300 i oba imaju malo drugačiji zvučni pečat od ostalih Hegela, zvuče malo toplije sa naglaskom na puniji i sočniji ton pre nego na neku ne znam kakvu brzinu, koja u Hegelovom slučaju onda hoće malo da pobegne ka vriskavom tonu kada su u pitanju stariji modeli (H70 i stariji), ili pak ka sterilnom  kada su noviji modeli u pitanju, ali ukusi i žanrovska opredeljenost su različiti pa birajte. Nisam slušao Hegel Rost ali bih po opisima rekao da zvuči takođe po mom ukusu.
Naim recimo zvuči brže i dinamičnije, jako zabavno pojačalo koje je mene umorilo za mesec dana jer postaje naporno u svom konstantnom traženju pažnje i akcentiranju - svega, uvek : ) Osim toga zvuči malo plitko i dvodimenzionalno, pričam o 5i modelu ne znam za ostale.

Prodajem ga zato što sam igrom slučaja došao do dobrog power ampa, mada ga i dalje sa uživanjem prikačim i slušam kada su lakši noćni tonovi u pitanju jer je tu bolji od mog novog pojačala.

Osim prodaje moguća je i zamena za ekstra kvalitetan pre amp, i nizašta drugo.

Cerak Bgd gde je i moguća proba

Posle podne dostupan za pozive, Viber i KP poruke 0-24h
ID Oglasa: #164895199
Informacije
Cerak, Beograd

Posle podne dostupan za pozive

Viber i KP poruke 0-24h
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.