slika
slika
slika
slika
1 od 4

McIntosh MA252 Hybrid Integrated Amplifier

5.750 €

Beograd
Novo
492
5
pre 4 dana
4Audio
Član od 06.06.2014.
kp izlog
  • 4 AUDIO D. O. O. je ovlašćeni distributer brenda McIntosh za Srbiju.
  • Zakoračite u naš svet i dopustite našem stručnom timu da vas vodi do zvuka za kojim ste čeznuli. Iskusite razliku koju vrhunski kvalitet zvuka može da učini u vašem životu.
  • Za više informacija posetite www.4audio. rs
  • Besplatna isporuka za narudžbine preko 5.000 din.
  • Garancija 24 meseca.

 

Integrisano pojačalo MA252 je prvo hibridno integrisano pojačalo kompanije McIntosh. Uzimajući naznake retro dizajna iz legendarnog McIntosh MC275 pojačala sa vakuumskom cevi, MA252 kombinuje najbolje od vakuumske cevi i dizajna čvrstog kola kako bi stvorio pojačalo koje je i vizuelno i zvučno zadivljujuće.  

Ovo prelepo izrađeno integrisano pojačalo uključuje Hybrid Drive tehnologiju koja koristi najbolje od vakuumskih cevi i čvrstog stanja za proizvodnju najboljih zvučnih performansi. Stepen pretpojačala koristi dve 12AX7a i dve 12AT7 vakuumske cevi smeštene unutar elegantnih zaštitnih kaveza; izlazni stepen je direktno spregnuto poluprovodno pojačalo koje isporučuje 100 W po kanalu u zvučnike od 8 Ω ili 160 W po kanalu u zvučnike od 4 Ω . Potpuno analogni dizajn, dolazi sa 2 nebalansirana, 1 balansiranim i 1 phono MM ulazom za gramofone. Sva 4 ulaza mogu dobiti imena prilagođena korisniku kako bi se pojednostavila kontrola. Kontrole tona za bas i visoke tonove pomažu da fino podesite muziku prema vašim ličnim preferencijama. Uključen je izlaz sabvufera punog opsega za upotrebu sa aktivnim subvooferom radi daljeg poboljšanja niskih frekvencija.  

ID Oglasa: #157123155
Informacije

4Audio je više od 25 godina vodeći prodavac Hi-Fi i audio video opreme renomiranih svetskih proizvodjača među kojima su: Bose, Yamaha, McIntosh, Sennheiser, Monitor Audio, NAD, Sonus faber, Devialet, Bluesound, Thorens i drugih.


T: +381 11 7704 320

A: Uroša Martinovića 29/L1, Novi Beograd

W: www.4audio. rs

 

Ponedeljak - Petak: 10 - 20h

Subota: 10 - 16h

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.