slika
1 od 1

Pojačalo BT-1388C 2x200w BT KARAOKE, FM, AUX, SD, MIKROFON

4.700 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
308
7
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bestshop online
Član od 01.04.2013.
Bluetooth pojačalo BT-1388C je visokokvalitetno i snažno audio pojačalo koje nudi širok spektar mogućnosti. Za uživanje u muzici i zabavi kod kuće. Ovo pojačalo posebno je dizajnirano za kućne karaoke i druge zabavne aktivnosti. Evo nekih glavnih karakteristika ovog uređaja:

  • Izlazna snaga: Sa snagom od 2x200W, ovo audio pojačalo pruža snažan i kristalno čist zvuk koji će ispuniti vašu sobu ili prostoriju.
  • FM radio: Uživajte u svojim omiljenim radio stanicama zahvaljujući ugrađenom FM radiju. Lako se podesite na željeni radio kanal i slušajte muziku ili vesti
  • SD i USB ulazi: Opremljen je SD kartičnim i USB ulazom, što vam omogućava reprodukovanje muzike sa SD kartica, USB uređaja ili drugih povezanih medija.
  • AUX ulaz: Na raspolaganju vam je AUX ulaz koji omogućava povezivanje sa raznim uređajima, poput pametnih telefona ili mpr plejera.
  • 2 ulaza za mikrofone: Ovo pojačalo je idealno za kućne karaoke zabave jer dolazi sa 2 ulaza za mikrofone. To vam omogućava da pevate i zabavljate se sa prijateljima i porodicom.
  • Daljinski upravljač: Dolazi u kompletu sa daljinskim upravljačem koji vam omogućava jednostavno upravljanje funkcijama pojačala iz udobnosti vaše fotelje.
  • Dizajn: Elegantan i kompaktan dizajn ovog pojačala čini ga prikladnim za postavljanje u različitim prostorima, bilo da je reč o dnevnoj sobi, prostoru za zabavu ili kućnoj karaoke sobi.
ID Oglasa: #159786877
Informacije
Ukoliko želite nešto da poručite:                

Pošaljite poruku preko KUPUJEM PRODAJEM sa vašim podacima:

-Ime i prezime.                 

-Ulica i broj.                 

-Mesto i poštanski broj          

-Broj telefona za kontakt OBAVEZNO   

-Ili SMS porukom na 0631661063

 

Garancija na ispravnost



Dostavu paketa placa kupac

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.