slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

RENKFORCE HVEA-8701 predpojačao sa ekvilajzerom

120 €

Sremska Mitrovica
Korišćeno
Dostupno odmah
237
6
juče
Arsenije online
Član od 25.01.2018.
Svi oglasi

RENKFORCE HVEA-8701 predpojačao sa ekvilajzerom  potpuno ispravno  sa 2x10 klizača za ekvalizaciju zvuka. Vrlo tehnički moćna sprava u koju se može uključiti dva cd plejera i dva snimača (aux 1 , aux 2 , tape 1 , tape 2 ).   Sve radi i  odlično funkcioniše( sve svetleće diode funkcionišu )  . Vizuelno stanje je odlično .   Kod mene se koristi kao predpojačalo , a može se koristiti i kao klasičan ekvilajzer.  Cena je 120 evra .

Ako je nekom cena visoka  , imam još jedan isti uređaj pod nazivom SOUNDCRAFT  kod koga sve funkcioniše kao i kod ovog gore , a jedina mana je što nema tri originalne kapice na klizačima i displej brlja ) i njegova cena je zbog toga 60 evra. Pogledajte fotografije to je to.

ID Oglasa: #164418125
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.