slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Diktafon PANASONIC RR-US510 ZOOM MIC mp3

6.999 dinFiksno

Leskovac
Korišćeno
Dostupno odmah
214
2
pre 11 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Elektronika, 064/0754-160
Član od 07.12.2014.

Опис

у савршеном стању

Уграђен микрофон за зумирање

Функција поништавања буке

Макс.  излазна снага: 330мВ

Јасна репродукција људског говора

1 ГБ меморије

Јасно снимање циљаног аудио извора

Ојачани зум микрофон

Ефекат зумирања који користи зум микрофон за „ фокусирање“ на одређене гласове је побољшан у опсегу људског говора.  Ово омогућава потискивање нежељених амбијенталних звукова и снимање само циљаног звука.  Коришћењем постоља испорученог са ИЦ рекордером, можете повећати осетљивост на хватање звука микрофона за зумирање на задњој страни ИЦ рекордера како бисте додатно побољшали ефекат зумирања.

• Јасна репродукција људског говора

Функција поништавања буке

Захваљујући функцији смањења шума (Ноисе Цут), снимљени звук се може репродуковати веома јасно.  Нежељени шумови су одсечени, а људски глас на који је био усмерен снимак постаје светлији и изразитији.

• Прецизна контрола брзине помоћу дугмета за директну контролу

Контрола брзине репродукције у 21 корак

Брзина репродукције је подесива у 21 корак помоћу дугмета за директну контролу на самом диктафону.  Брзина се може подесити чак и током репродукције, што олакшава проналажење жељене локације за снимање.

Главне карактеристике Диктафон Панасониц РР-УС551ЕЕ-ВМануфацтурерПанасоницМодел РР-УС551ЕЕ-ВТипе Диктафон Режим звукаСтерео снага к 330мВДигитал Плаиер Подржани формати:  Аудио :  Подржани
МП3 Режими репродукције:  А-Б Лоопинг :  Заштита Лоопинг Лоопинг Фо брзина узорковања 22,05 кХз у КСП режиму до 16,30 сати брзина снимања 128 кбпс.  брзина узорковања 44,1 кХз у СЛП режиму до 133,10 сати брзине снимања 16 кбпс.  брзина узорковања 8 кХз у КСП режиму до 33,10 сати брзине снимања 64 кбпс.

 

alkaline AAA 2x battery

ID Oglasa: #145386321
Informacije

Posiljke se salju iskljucivo postexpres postom pouzecem  , danas za sutra ukoliko nema nekih izmena ili dogovora 

 

Da bi postarina bila jeftinija oko 200 din , poisiljka moze biti poslata kao CC  paket koji putuje duze od postexpress posiljke .   Za realiciju ovakve usluge potrebna je uplata unapred za kupljeni premet .

 

Za slanje je potrebna kompletna adresa.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.