slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Prisluškivač, diktafon, špijunska bubica PROFI

105 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
10
1
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Mini diktafon sa velikom baterijom za do 30 dana snimanja na memorijsku karticu do 128 GB

Prenosni mini diktafon sa velikom baterijom razlikuje se od ostalih diktafona po tome što snima na memorijsku karticu do 128 GB, veliku bateriju za do 30 dana snimanja, 2 režima snimanja, prisustvo štipaljke i magneta za pričvršćivanje. Takođe u ovom diktafonu možete da konfigurišete format snimanja WAV ili MP3, kao i brzinu snimanja od 64 Kbps do 1536 Kbps. Podrazumevani format je WAV 192 Kbit.

Ovaj mini diktafon sa dugim vremenom snimanja ima plastično kućište sa 2 kontrolna dugmeta na kraju. Tu je mikro-USB port za povezivanje sa računarom i punjenje, slot za memorijsku karticu do 128 GB i indikator diskretnog rada. Mini diktafon nema ekran, njime se upravlja pomoću dugmadi, vođenih signalima indikatora. Može da snima u 2 režima: kontinuirano snimanje ili automatsko snimanje pomoću VOR zvučnog senzora.

Diktafon koji se aktivira glasom je dizajniran samo za rad sa memorijskim karticama maksimalnog kapaciteta do 128 GB, diktafon nema svoju ugrađenu memoriju. Snimite zvuk u WAV ili MP3 formatu, kvalitet snimanja je takođe prilagodljiv. Ugrađeni usmereni mikrofon pruža dobar kvalitet snimanja na udaljenosti do 5-6 metara. Svaka snimljena datoteka ima vremensku oznaku. Za reprodukciju su podržani formati WAV, WMA, MP3.

Trajanje snimanja i broj numera zavise od veličine memorijske kartice koja se koristi. Diktafon nema ugrađeni zvučnik na USB port možete povezati slušalice ili zvučnike pomoću adaptera.

Ključne karakteristike:

Ugrađena baterija velikog kapaciteta - do 30 dana neprekidnog snimanja.

Snima zvuk na prenosivu micro SD memorijsku karticu do 128 GB. Diktafon nema sopstvenu memoriju.

Snimite zvuk u WAV ili MP3 formatima sa kvalitetom od 64 do 1536 Kbps (podesivo). Podrazumevani format snimanja je WAV sa kvalitetom od 192 Kbps.

Dobra osetljivost mikrofona - jasno snima razgovore na udaljenosti do 5-6 metara.

2 režima snimanja: kontinuirano snimanje i automatsko snimanje preko VOKS zvučnog senzora. Mogućnost podešavanja osetljivosti VOR režima snimanja.

Povežite slušalice ili zvučnike preko USB-a pomoću adaptera.

2 vrste pričvršćivanja: Štipaljka koja se može ukloniti i ugrađeni magnet za pričvršćivanje na metalne površine.

Kratko uputstvo za upotrebu:

Pre upotrebe ubacite micro SD memorijsku karticu.

Pomoću prekidača VOR izaberite režim snimanja - kontinuirano ili pomoću zvučnog senzora.

Da biste započeli snimanje, pomerite prekidač za uključivanje/isključivanje u položaj Uključeno.

Shodno tome, da biste sačuvali snimak i isključili ga, pomerite prekidač u položaj „Isključeno“.

Da biste podesili kvalitet snimanja i osetljivost režima glasovne aktivacije, povežite diktafon sa memorijskom karticom umetnutom u računar pomoću USB kabla. Kreirajte datoteku beležnice na memorijskoj kartici pod nazivom „RECSET. txt“. U ovoj datoteci unesite prvu cifru od 1 do 8 da biste podesili kvalitet snimanja, a nakon razmaka drugu cifru od 1 do 7 da biste podesili osetljivost režima glasovne aktivacije. Što je veći broj, veći je kvalitet i osetljivost. Podrazumevano, kvalitet snimanja je 192 Kbps (ako nema datoteke sa podešavanjima). Sačuvajte ovu datoteku na memorijskoj kartici. Ako samo treba da podesite kvalitet snimanja, unesite samo prvu cifru u datoteku. Ako treba da resetujete podešavanja, jednostavno izbrišite ovu datoteku.

Da biste reprodukovali numere pomoću diktafona, povežite slušalice ili zvučnike na mini-USB konektor pomoću priloženog adaptera i pritisnite dugme „PLAY“. Da biste menjali numere unapred i unazad, pritisnite odgovarajuće tastere na kraju diktafona. Da biste podesili jačinu zvuka tokom reprodukcije, koristite iste dugmad dugim pritiskom.

Vreme neprekidnog snimanja na memorijsku karticu, u zavisnosti od kapaciteta:

- 16 GB - 192 sata snimanja.

- 32 GB - 384 sata snimanja.

- 64 GB - 768 sati snimanja.

- 128 GB - 1536 sati snimanja.

Dimenzije (D x Š x V): 70 x 35 x 22 mm.

Težina: 55 g

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvezen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #166193477
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.