slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Profesionalni diktafon

4.500 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
11
0
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Goran
Član od 22.04.2010.
Svi oglasi
  •  Уграђени диктафон од 8ГБ интерне меморије може да ускладишти до 540 сати (16Кбпс) аудио датотека или 1500 песама.  Диктафон подржава ВАВ/МП3 формате, може се користити као МП3 плејер или флеш диск.  Мини диктафон са уграђеним двоструким вишесмерним микрофонима за снимање пуног и детаљног стерео звука, подржава снимање на даљину.
  • ▲Притисните дугме РЕЦ/САВЕ да започнете/сачувате снимање, ОЛЦД екран са позадинским осветљењем са интуитивним пријатељским корисничким интерфејсом за подешавање пружа вам једноставан рад.  Користите технологију смањења шума да побољшате снимање људског говора и филтрирате позадинску буку, постигнете ХД стерео снимање.
  • ▲Активира диктафон само када се детектује звучни звук, чувајући простор и елиминишући пролазе без звука.  АБ понављање/премотавање унапред и уназад током репродукције омогућава вам да чујете жељени део лако и брзо.
  • ▲ Једно пуно пуњење од око 2 сата могло би непрекидно да снима више од 20 сати (1536 Кбпс).  Повежите се са рачунаром преко испорученог УСБ кабла, једноставно пренесите датотеке између свог диктафона и рачунара.  Функција заштите лозинком чува ваше датотеке.


Дигитални диктафон од 8 ГБ, диктафон активиран гласом од 3072 кбпс са успореном репродукцијом типа Ц, УСБ пуњењем, преносиви МП3 аудио снимач за предавања и интервјуе
ID Oglasa: #164708634
Informacije
Broj Telefona 0654334555
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.