slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Panasonic RX-D500 CD Radio 20W

6.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
334
4
pre 9 dana
Odgovara na 61% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

Panasonic RX-D500 Powerful &Portable CD Radio with Sound Booster, FM, 20W - Black

 

Poznate pogodnosti za mlade i stare – CD, FM – Za generaciju koja se kune u CD-ove ili za decu koja željno uče strani jezik: ovaj radio ima za svakog ponešto i u njemu mogu da uživaju ljudi svih uzrasta. To ga čini idealnim poklonom nekome do koga vam je stalo.


20 V sa bas refleksom – Snažan bogat zvuk oživljava muziku – D500 ima dve jedinice zvučnika punog opsega od 8 cm i može se pohvaliti ukupnom izlaznom snagom od 20 V – izvanredno u tako kompaktnoj, elegantnoj jedinici. Priključci za bas refleks u obliku baklje pomažu da se obezbedi glatkiji protok vazduha, smanjujući turbulenciju vazduha, da bi se obezbedili topli tonovi basa punog tela.


Započnite svoj dan sa Radio Plai tajmerom - D500 ima tajmer za reprodukciju koji može automatski da pokrene jedinicu u određeno vreme svakog dana. Možete da izaberete izvor zvuka (radio, CD itd. ) i jačinu zvuka unapred. Probudite se uz omiljenu melodiju ili pratite vesti za vreme ručka svakog dana.


Potpuno prenosiv – muzika u pokretu – Zahvaljujući integrisanoj ručki za nošenje, elegantnom kompaktnom obliku i mogućnosti uzimanja baterija – ova jedinica je podjednako korisna kod kuće u zatvorenom ili napolju. Njegov moćan, bogat zvuk čini ga savršenim partnerom u bašti, kuhinji ili radnoj sobi. Uživajte u moćnom zvuku u pokretu sa napajanjem iz baterije ili iz mreže.


Pojačavač zvuka – Odaberite da poboljšate ritmičke ili vokalne performanse – Ekvilajzer za pojačavač zvuka vam pomaže da dobijete najbolje od muzike i izgovorene reči. Pritisnite jednom za B-Boost da poboljšate bas i ritam – oživite muziku. Pritisnite dvaput za V-Boost da biste istakli vokale ili pomogli radio govoru i podcaste.

ID Oglasa: #151887467
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.