slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Retro radio NNS NS-2072BT NOVO

3.500 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
85
0
pre 2 dana
Odgovara na 7% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Zoran
Član od 24.07.2012.
kp izlog

Opis proizvoda:

 

Visok kvalitet zvuka sa priključkom na struju i bateriju je jedna od prednosti ovog zvučnika.

Kao što možete videti na slici, na vrhu NS2072BT zvučnika se nalazi držač za mobilni telefon,  za ovaj proizvod su instalirani ulaz za AUKS kabl ,  ulaz za memorijsku karticu i fleš memoriju .

Funkcijska dugmad su sa leve strane kao što se na slici vidi  .

Taster za promenu režima na AUKS, Flash, Bluetooth, itd. , dugme za reprodukciju i zaustavljanje muzike, dugme za vraćanje i otkazivanje muzike, dugme za FM režim, AM i SV dugme su na prednjoj strani radija.  

Na zadnjoj strani ulaa za napajanje nalazi se baterija od 2400 mAh, klasičnog dizajna, koja se može koristiti gde god je potrebno bez struje. i antenu za prijem radio talasa. Takođe, pored ovog proizvoda se nalaze kabl za napajanje i daljinski upravljač uz uputstvo na engleskom jeziku.

Zašto nam je potreban Bluetooth zvučnik?

Bluetooth tehnologija postoji već duže vreme (tačnije od 1997. godine), tako da su mnogi ljudi bez sumnje čuli za nju.  Međutim, želeli smo da sastavimo jednostavan vodič koji objašnjava kako Bluetooth zvučnici mogu da vam pomognu da slušate svoju omiljenu muziku bez napora.

Postoji mnogo nauke iza toga kako Bluetooth funkcioniše, ali sve što zaista treba da znate je da on koristi radio talase slične zemaljskom radiju za prenos zvuka na kratkoj udaljenosti od izvora (kao što je vaš telefon ili tablet) do nečega što ga reprodukuje. će učiniti, što nazivamo „ Bluetooth zvučnik“ .  Možete zamisliti da vaš telefon/tablet deluje kao mala radio stanica koja pušta muziku direktno na vaš zvučnik.

Bluetooth zvučnici dolaze u svim oblicima i veličinama, ali svi u osnovi rade na isti način.  Jednostavno pritisnite/zadržite Bluetooth dugme na zvučniku da bi vaš „ izvor“ i vaš zvučnik razgovarali jedan sa drugim.  Zatim idite na podešavanja telefona/tableta, pronađite postavku koja pominje „ Bluetooth“ ili „ Povezani uređaji“ .  Tamo bi trebalo da vidite naziv/broj modela vašeg zvučnika.

Aparat sa digitalnom skalom

Postoje dva glavna dizajna Bluetooth zvučnika, prenosivi i stacionarni.  Kao što možete pretpostaviti, prenosivi zvučnici sadrže punjivu bateriju i mogu se pomerati.  Ovi zvučnici su često dizajnirani da budu vodootporni, što ih čini idealnim saputnikom za baštu, kampovanje ili dan na plaži.  Stacionarni zvučnici zahtevaju napajanje iz mreže i trebalo bi da ostanu nepokretni kao tradicionalni radio ili hi-fi.  Neki fiksni dizajni će imati odvojene levi i desni zvučnik, dok će drugi imati više zvučnika zatvorenih u jednom kućištu.

Mnogi Bluetooth zvučnici na tržištu imaju višestruke mogućnosti povezivanja.  Ovo je ono što se zove „ višesobna“ , što jednostavno znači da možete imati zvučnike u više soba u svom domu i lako kontrolisati svu istu muziku sa svog telefona ili tableta.  Neki čak mogu da funkcionišu kao kompletan sistem kućnog bioskopa ili kao dodatak za dizajn doma!

Nadamo se da je ovaj vodič koristan početnik koji će vas uzbuditi u vezi sa dodavanjem Bluetooth zvučnika u vaš dom.  

 

Neke karakteristike zvučnika NS2072BT

 

- Može da prima FM i AM signale

- Postoji 3,5 mm priključak za slušalice za povezivanje slušalica ili drugih zvučnika.

- Veliki zvučnici se jasno čuju

- Antena se može produžiti do 33,5 cm.

- Podrška za reprodukciju muzike preko USB-a i SD kartice i Bluetooth-a.

- Unutrašnja baterija / besplatni punjač baterija / priključena na kućnu struju

Veličina zvučnika: visina 17 cm, širina 23 cm, dužina 11 cm

– sa USB, TF, karticom, muzičkim plejerom sa bežičnom funkcijom
– FM, AM, SV, 3-pojasni radio
– sa 3-sistemskim zvučničkim plejerom za USB-TF-PC vezu
– sa BT&2.4G audio
– DC ulazom
– sa punjivim baterija
- jednosmerna struja: 5 volti

 

PS. Provera dostupnosti artikla na 060/556-557-4.

 

 

 

 

 

         

ID Oglasa: #160097658
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.