slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

SONY ICF-C717PJ - Clock Radio Projector

2.400 dinFiksno

Obrenovac
Korišćeno
Dostupno odmah
492
10
pre 13 dana
Odgovara na 71% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zvezdan
Član od 19.04.2013.
Svi oglasi

SONY Dream Machine ICF-C717PJ - Clock Radio Projector sa dva alarma, razni zvuci alarma: cvrkut ptica, talasi, kiša, itd. , osim tačnog vremena na displeju pokazuje i trenutnu temperaturu u prostoriji. Odličan prijem FM stanica, ima jak zvuk, displej ima štelovanje osvetljenja, tačno vreme prikazuje i na projektoru, SONY radi na struju - svoj originalni adapter koji dolazi uz uređaj, za memoriju sata, alarma i stanica potrebna litijumska-dugme baterija od 3 V. , nesmetano radi i bez nje, uređaj ima i  AUX - kabl sa donje strane. Vizuelno nije baš , , najlepši, , ali je 100 posto ispravan i funkcionalan. stanje kao na slikama, slike originalne od uređaja koji se prodaje (zadnja slika skinuta sa net-a).

Bavim se samo prodajom, ne i raznošenjem robe, koristim usluge Postexpresa i Bex-a, troškove dostave snosi kupac, lično preuzimanje moguće u Obrenovcu.

Bez zamena, samo prodaja - keš.

ID Oglasa: #137143328
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.