slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Yamaha R-N2000A

450.000 din

Novi Sad
Novo
1.029
2
pre 9 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

Yamahina moderna Hi-Fi komponenta, koja bez napora spaja novu generaciju slušanja muzike, kao što je strimovanje muzike visoke rezolucije, sa cenjenim Hi-Fi kvalitetom. Oslanjajući se na Yamahinu neprevaziđenu istoriju u muzici i hvaljene Hi-Fi proizvode, R-N2000A će transformisati Vašu dnevnu sobu u prostor sa neverovatno lepim zvukom.

Obično rezervisan za vodeće Hi-Fi komponente, R-N2000A ima koristi od tehničke stručnosti i apsolutne muzikalnosti toroidnog transformatora. U kombinaciji sa nizom vrhunskih Hi-Fi funkcija i komponenti, toroidni transformator pomaže da se muzička emocija prenese na slušaoca.

Štaviše, baza od mesinga od 3 mm je u sendviču između dna transformatora i unutrašnjeg kućišta za kontrolu vibracija u transformatoru, isporučujući izuzetno prostran zvuk ispunjen realizmom. U potrazi za jasnom, transparentnom reprodukcijom zvučnog polja uz isporuku bogatog i potpuno detaljnog nivoa muzikalnosti, Yamaha je usvojila najsavremeniji digitalno-analogni pretvarač ES9026PRO iz ESS Technologies.

Ovaj visokokvalitetni DAC postiže visoko preciznu konverziju signala kroz izbalansirani analogni audio izlaz i dalje prefinjeno isporuku struje za četvorokanalni rad, efikasno reprodukujući čak i suptilni ambijent koncertnih dvorana i delikatne izražajne nijanse u zvuku. R-N2000A je opremljen Yamahinim MusicCast mrežnim sistemom. Kompatibilan je sa različitim servisima za striming kao što su Amazon Music HD i Spotify, omogućavajući Vam da u potpunosti uživate u zvuku izuzetno visokog kvaliteta jedinstvenom za današnje izvore zvuka visoke rezolucije i bez gubitaka.

Takođe možete da ga koristite za strimovanje Apple Music-a uz Airplay 2. A sistem MusicCast vam omogućava da lako slušate muziku bilo gde u vašem domu povezivanjem različitih MusicCast uređaja sa samo jednom aplikacijom na pametnom uređaju.

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Broj kanala: 2 Snaga po kanalu (8 Ω ): 120W + 120W Snaga po kanalu (4 Ω ): 190W + 190W Odnos signal/šum (CD): 110 dB Frekvencijski raspon: 20 Hz – 20 kHz Audio ulazi: line 1, line 2, coaxial, 2 x optical, CD Audio izlazi: Phono, Subwoofer Out, 3,5 mm Vrste signala: FM/DAB/DAB+ Povezivanje: LAN, Wi-Fi, USB, Bluetooth, AirPlay, MusicCast Specifičnosti: Pure Direct Daljinski upravljač: Da Dimenzije: 435 x 151 x 392 mm Masa: 22,1 kg Raspoložive boje: Black, Silver

 

 

AUDIO PLUS      D. O. O.  
           
Strazilovka 23,    Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
office@audioplus. rs

 

 

ID Oglasa: #147710149
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.