slika
1 od 1

SONY STR-DH790 7.2

KontaktFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
405
11
pre 16 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

Boja Crna
Audio kanal 7.2
HDMI 5 kom
optički konektor 1 kom
USB konektor Da
Težina 7400 g

 

Spustite se usred akcije uz Dolbi Atmos

Dolbi Atmos stvara realističan zvuk koji oduzima dah sa surround zvukom od 360º , precizno pozicioniranim zvukovima u svim pravcima okoline – čak i naviše. Rezultat je detaljan zvuk koji vas potpuno okružuje.

Zvuči realistični u bilo kojoj kompoziciji preko DTS: Ks

DTS-Ks dekodiranje stvara višedimenzionalni surround zvuk koji se prilagođava konfiguraciji zvučnika u realnom vremenu. On precizno pozicionira zvuk oko i iznad vas zahvaljujući dekodiranju zvuka zasnovanom na objektima.

Imerzivni 5.1.2 kanalni zvuk iz svakog ugla

Stavite sebe u srce akcije uz vrhunski 5.1.2-kanalni sistem surround zvuka koji pruža realističan zvuk iz svakog ugla – čak i odozgo.

Potpun virtuelni surround zvuk sa S-Force PRO tehnologijom

Idealno rešenje za manje prostorije, jer S-Force PRO Front Surround tehnologija može da stvori virtuelno surround zvučno polje koristeći samo dva zvučnika.

Jedinstven zvuk sa posebnom DCAC kalibracijom

Ako koristite različite kombinacije zvučnika, možete postići isti kvalitet zvuka sa svim njima zahvaljujući našoj tehnologiji glatke auto-kalibracije. Automatsko usklađivanje faza (APM) usklađuje karakteristike zvučnika sa prednjim levim i desnim kanalima zvučnika, tako da svaki kanal savršeno funkcioniše zajedno za još snažnije iskustvo surround zvuka.

Optimizovan 7.1-kanalni bioskopski zvuk

Doživite pravo bioskopsko iskustvo sa potpuno opremljenim 7.1-kanalnim surround sistemom zvuka. To je idealno rešenje za eliminisanje svih praznina u zvučnom polju - čak iu većim prostorijama.

Uvek zadivljujući 4K kvalitet

Nepromenjen 4K kvalitet od izvora do ekrana - funkcija prenosa 4K signala omogućava prenos podataka kroz prijemnik bez gubitka kvaliteta slike, a takođe je kompatibilna sa HDCP 2.2.

Pametna Bluetooth® veza

Ne samo da se možete povezati sa STR-DH790 i puštati muziku preko Bluetooth® -a, već možete i direktno da uključite risiver pomoću uparenog pametnog telefona ili tableta preko Bluetooth® stanja pripravnosti.

Čisnija slika zahvaljujući visokom dinamičkom opsegu HDR-a

Podrška za prenos HDR signala visokog dinamičkog opsega donela je iskorak u kontrastu i svetlini, dok još finije rezolucije senki i svetla dodatno poboljšavaju detalje slike i oživljavaju boje. Takođe podržava najnovije HDR standarde: HDR10, HLG (Hibrid Log-Gamma) i Dolbi Vision™ .

Glatka kontrola

Glatka kontrolna tabla bez nepotrebnih detalja savršeno se uklapa u svaki stil dekoracije.

Spektakularan i tanak dizajn

Zahvaljujući izdržljivom dizajnu koji štedi prostor, prijemnik se lako može ubaciti u postojeći multimedijalni uređaj. Pored toga, čvrsti okvir smanjuje vibracije, čime pomaže u očuvanju kvaliteta signala.

Stupite u kontakt

Uključite ga i pritisnite plai. Sa četiri HDMI ulaza i jednim izlazom, kao i optičkim/koaksijalnim digitalnim i analognim audio konektorima, možete lako da povežete svoj UHD Blu-rai Disc™ plejer, TV i konzolu za igru.

3 DSP visokih performansi

3 digitalna signalna procesora visokih performansi takođe podržavaju najnovije audio formate, uključujući Dolbi Atmos/DTS: Ks, tako da je zagarantovan najviši stepen tačnosti prilikom dekodiranja signala.

Napravljen za preciznost

Dizajn kućišta uređaja sa ojačanom strukturom okvira smanjuje osetljivost spoljašnjeg zvučnika za fokusiran, moćan zvuk.

Transformator za minimalno izobličenje

Aktivno pojačalo uključuje staklo-epoksidnu ploču za smanjenje vibracija i izobličenja, što rezultira čistim, visokim performansama za svako pojedinačno pojačalo.

Transformator velikog kapaciteta za čist zvuk

Osnova za najviši nivo kvaliteta zvuka počinje sa transformatorom.

Metalni okvir štiti kola

Metalni okvir i dodatak za hladnjak štite kola od zvučnog pritiska i zračenja, obezbeđujući visoku krutost i jasniji kvalitet zvuka.

Njegov profesionalni dizajn sprečava pregrevanje

Posebno dizajnirana rebra rashladne jedinice omogućavaju maksimalan dotok vazduha, čime se kola pojačala održavaju hladnim i istovremeno štite od neželjenog zvučnog pritiska.

Grafički korisnički interfejs olakšava kontrolu uređaja

Intuitivna početna stranica olakšava navigaciju kroz glavni meni prijemnika. Zadržite kontrolu dok gledate TV. Identifikujte povezane uređaje i koristite prilagođene režime zvuka da biste izabrali zvuk koji želite.

Omiljeni radio sa FM tjunerom

STR-DH790 jedinica takođe uključuje FM tjuner sa 30 digitalnih, unapred programiranih radio stanica i opciju automatskog ili direktnog podešavanja.

 

ID Oglasa: #144861995
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.