slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Yamaha AV Receiver RX-V650

160 €

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
1.139
10
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan
Član od 24.02.2013.
Svi oglasi
Prodajem Yamaha AV Receiver RX-V 650

Sve je ispravno i neotvarano!

  • 7.1 channel, 665W Surround Sound
  • Digital ToP-ART and High Current Amplification; Pure direct mode for high quality 2-channel sound reproduction
  • Quad-Field CINEMA DSP; compatible with all the latest movie sound formats including Dolby Pro Logic Iix; audio delay for adjusting lip sync (0-160 ms)
  • 9-Channel speaker outputs; automatic zone 2 or presence speaker selection
  • HDTV (720p/1080i) compatibility; S-Video up conversion; wide-range video bandwidth (60MHz -3 dB)

Ovaj vrhunski 7.1-kanalni prijemnik za digitalno kućni bioskop donosi vam kvalitete po cijeni koja će vam se sigurno činiti razumnom -- pogotovo nakon što ga integrirate u svoj sastav! Ovaj visoko sofisticirani prijemnik ima: 192kHz/24-bitni DAC za sve kanale Dolby Digital, DTS Digital Surround, Dolby Digital EX, DTS-ES Matrix 6.1, DTS-ES Discrete 6.1, Dolby Pro Logic IIx i DTS Neo - 6 5-pojasni Središnji grafički ekvilajzer 29 surround programa (53 varijacije) YPAO ( Yamaha Parametric Room Acoustic Optimizer ) Night Listening Enhancer and Silent Cinema 5 Video ulaza - 2 izlaza Komponentna video pretvorba iz S-Video / Kompozitni S-Video priključci za sve video ulaze / Izlazi Široki raspon komponentnog video pojasa (5Hz-60MHz) Ulazi na prednjoj ploči s digitalnim ulazom 2 audio ulaza - 1 izlaz (s fono ulazom) Digitalni ulazi (4 optička / 1 koaksijalni), 1 digitalni izlaz pred-izlazi za sve kanale , uključujući subwoofer A/B birač zvučnika 8 kanalni dekoder Ulazna zona 2 audio izlaza s više izvora Veličina - 6-3/4H x 17-1/8W x 16-9/16D; teži 27,8 funti Amazon. com Prijemnik Yamaha RX-V650 pruža visoku kvalitetu zvuka, realističan surround zvuk i jednostavan je za korištenje. Sa 665 W daje dovoljno snage za svaki sustav kućnog kina, što ga čini dobrim izborom umjerene cijene. Prijemnik uključuje Dolby Digital Pro Logic IIx kompatibilnost, quad field Cinema DSP i 29 surround programa. Ovaj uređaj je kompatibilan sa svim najnovijim formatima filmskog zvuka, uključujući DTS 96/24. Ostale značajke uključuju analogno miksanje, linearno prigušivanje, izlaz subwoofera, zvučnike A, B i A+B, unaprijed postavljeni daljinski upravljač, mjerač vremena za spavanje i ugađanje 4 postaje. Dodajte izravni stereo način rada (izvrstan za klasično programiranje), jednostavno postavljanje izbornika i prednje priključke, i ova jedinica isporučuje uvjerljiv zvuk. Konačno, snaga od 100 vata po kanalu osigurava da čujete svaki šapat i osjetite svaku eksploziju. Postoji čak i pojačivač noćnog slušanja i priključak za slušalice, samo u slučaju da želite biti pažljivi prema obitelji. Prijemnik je kompatibilan s HDTV-om i također nudi S-video konverziju. Poboljšanja poput dizanja dijaloga, izravnog načina rada za 2-kanalnu reprodukciju i mogućnosti 2 zone osiguravaju da RX-V650 zvuči što je moguće bolje, bez obzira na vaš izvor zvuka.

 

Molim zainteresovane kupce da pažljivo čitaju oglase, da se inforimišu o željenom predmetu pre naručivanje i kupovine istog

Naknadne reklamacije ne uvažavam jer nije moj problem ako se niste dovoljno informisali. Za sve što vam nije jasno možete pitati.

Zamolio bih vas da sve ovo shvatite kao profesionalno proveren uređaj i nemojte da brukate sebe i mene pitanjem "koja je najniža cena" i sl.

Obzirom da se radi o polovnoj komponenti koja nije u pisanoj garanciji ili je izašla iz fabričke garancije (osim ako nije navedeno drugačije) druge usmene, radne, virtualne i slicne garancije dajem uz prethodni dogovor.

Ono što je moja apsolutna preporuka je lično preuzimanje kod mene na mom računaru sa kvalitetnim napajanjem gde možete isprobati ono šta kupujete i uveriti se u maksimalnu ispravnost, autentičnost oglasa i svega što je opisano.

⚫ Ako vam se ne javim pošaljite mi poruku na KP, SMS, Viber ili WhatsApp i pozvaću vas kad stignem.
064 414 94 84 Dejan

⚫ Poželjno lično preuzimanje kako biste se uverili u stanje i ispravnost.

⚫ Moguće slanje kurirskim službama, plaćanje pouzećem, što se tiče članova sa manje od 10 pozitivnih ocena ili negativnim ocenama prvo uplata dela novca na račun ili PostNet uplatnicom.

⚫ Slike predmeta koji se prodaje su originalne (nisu sa interneta osim ako je tako navedeno u oglasu).  

⚫ Ako vas još nešto interesuje, potreban još neki test, slika/snimak slobodno zatražite.

⚫ Moguća je dostava istog dana na vašu adresu ili na mestu gde se dogovorimo ako ste iz Niša - naravno uz odgovarajuću nadoknadu jer moje vreme kao i gorivo košta.

Ako se ne javim na vaš poziv kontaktirajte me preko KP ili mi pošaljite poruku preko Vibera ili pošaljite SMS i javiću se čim stignem, ako nisam dostupan istog trenutka kad vam trebam imajte strpljenja - RADIM!
ID Oglasa: #154169275
Informacije
Molim zainteresovane kupce da pažljivo čitaju oglas, da se inforimišu o željenom predmetu pre naručivanja i kupovine
Naknadne reklamacije ne uvažavam jer nije moj problem ako se niste dobro informisali
Za sve nejasnoće pitajte
Zamolio bih vas da sve ovo shvatite kao profesionalno proveren uređaj i nemojte da brukate sebe i mene pitanjem najniža cena i sl
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.