slika
slika
1 od 2

Yamaha RX-V6A

84.990 din

Beograd
Novo
53
0
pre 10 dana
4Audio
Član od 06.06.2014.
kp izlog
  • 4 AUDIO D. O. O. je ovlašćeni distributer brenda Yamaha za Srbiju.
  • Zakoračite u naš svet i dopustite našem stručnom timu da vas vodi do zvuka za kojim ste čeznuli. Iskusite razliku koju vrhunski kvalitet zvuka može da učini u vašem životu.
  • Za više informacija posetite www.4audio. rs
  • Besplatna isporuka za narudžbine preko 5.000 din.
  • Garancija 24 meseca.

https: //4audio. rs/shop/yamaha-rx-v6a/

 

TRUE SOUND

 

Učinite svaku noć filmskom noći. Yamaha pristup tonalnoj ravnoteži pruža neverovatno detaljne i precizne tonove u svakom glasu. Dinamika se nalazi u emotivnom kontrastu između mira i pokreta u filmu. Hitnost i napetost između akcionih scena osećaju se kroz zvučno polje koje je stvoreno.

 

Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization i DTS: X

 

Osetite svaku dimenziju u Dolby Atmos-u. Uživajte u 5.1 sistemu zvučnika sa dva dodatna zvučnika iznad vas ili dva Dolby Atmos elevation zvučnika koji pružaju dramatične zvučne efekte za zaista obuhvatni zvuk.

Za one koji nemaju ugrađene zvučnike na plafonu ili zvučnike usmerene prema gore u svom sistemu, Dolby Atmos Height Virtualization tehnologija može simulirati Atmos doživljaj. Konfigurišite do pet zvučnika da repliciraju efekat dva zvučnika na plafonu ili iskoristite svih sedam kanala da simulirate snažan efekat četiri zvučnika na plafonu.

DTS: X tehnologija za imerzivni zvuk smešta zvuk tamo gde bi prirodno nastao u prostoru, stvarajući životopisni, višedimenzionalni audio doživljaj. Uključeni prostorni motor DTS Neural: X pruža poboljšanu uronjenost i povećan realizam u svim vašim omiljenim filmovima.

 

 

YPAO automatska kalibracija prostorije sa R. S. C. i multipoint merenjem

 

YPAO (Yamaha Parametric room Acoustic Optimizer) analizira akustiku vaše prostorije, meri karakteristike zvučnika i prilagođava neželjene reflektovane zvuke kako bi optimizovao svaki kanal vašeg kućnog bioskopa. R. S. C. (Reflected Sound Control) analizira akustiku prostorije i meri različite karakteristike zvučnika, a zatim kalibriše zvučne parametre kako bi postigao optimalan zvuk na bilo kojem od osam pozicija za slušanje. Jednostavno postavljanjem mikrofona (dolazi sa risiverom) na vašu poziciju za slušanje i uključivanjem YPAO, sistem se automatski kalibriše, obezbeđujući da vaša prostoreija za kućni bioskop ima najbolji zvuk.

 

4K120AB, 8K60AB i 4K60

 

Yamaha RX-V6A podržava 8K/4K rezolucije od početka do kraja i rešenja sa višom stopom osvežavanja putem jednog unapređenog kabla za besprekorno integrisanje unutar HDMI ekosistema. 8K pruža superimerzivno iskustvo gledanja sa 2 puta više horizontalne i vertikalne rezolucije od 4K, i 4 puta više piksela i zajedno sa osvežavanjem od 60Hz omogućava glatko i oštro gledanje sadržaja sa brzom akcijom. 4K120 omogućava da ultra-brze slike UHD pokreta budu jasne i oštre, omogućavajući sportu, akcionim filmovima, visoko performansnom igranju i VR-u da značajno profitiraju. Takođe podržava Dolby Vision i Hybrid Log-Gamma.

 

Jednostavno i lako pomoću aplikacije MusicCast

 

Koristite svoj pametni telefon ili tablet zajedno s aplikacijom MusicCast kako biste upravljali RX-V6A AV risiverom i brzo i jednostavno promenili podešavanja. Aplikacija vam omogućava lako i praktično reprodukovanje muzike s vaših omiljenih striming servisa.

AirPlay 2 dodaje mogućnost strimovanja na više Yamaha MusicCast uređaja širom vašeg doma. Lako ga upravljajte putem svog iPhone-a ili iPad-a, povežite ga s HomePod-om, ili jednostavno iskoristite kontrolu glasom i pitajte Siri da pomogne.

 

Dve zone

 

Uz zvučnike kompatibilne sa Zonom 2, ovaj sistem može poslati isti (ili čak različit) AV izvor koji se reprodukuje u glavnoj sobi za reprodukciju u drugoj sobi. Na primer, ako imate zvučnike instalirane u svojoj spavaćoj sobi, kuhinji ili na terasi, možete otići u tu drugu sobu i uživati u slušanju istog ili različitog sadržaja koji se reprodukuje u glavnoj sobi.

 

  • Aplikacija MusicCast
  • Boja Black
  • Brend Yamaha
  • Broj kanala 7.2
  • Daljinski upravljač Da
  • Dimenzije 435 x 171 x 377 mm
  • Masa 9,8 kg
  • Podržani formati Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby Surround, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, DTS: X
  • Povezivanje AirPlay 2, Bluetooth, LAN, Spotify Connect, Wi-Fi
  • Snaga 100 W (8 Ω )
  • Specifičnosti YPAO
  • Tjuner Da
  • Ulazi USB-A, 4 x RCA, 7 x HDMI, koaksijalni, optički
  • Video procesiranje 4K Upscaling, 4K/120, 8K/60, ALLM, eARC, HDR10+, QFT, QMS, VRR
ID Oglasa: #163272559
Informacije

4Audio je više od 25 godina vodeći prodavac Hi-Fi i audio video opreme renomiranih svetskih proizvodjača među kojima su: Bose, Yamaha, McIntosh, Sennheiser, Monitor Audio, NAD, Sonus faber, Devialet, Bluesound, Thorens i drugih.


T: +381 11 7704 320

A: Uroša Martinovića 29/L1, Novi Beograd

W: www.4audio. rs

 

Ponedeljak - Petak: 10 - 20h

Subota: 10 - 16h

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.