slika
slika
slika
1 od 3

Apple AirPods Pro (2st Generation) - NOVO

115 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
62
3
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastoteka
Član od 29.09.2018.
Svi oglasi
Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

Apple AirPods Pro (2. generacije) bežične slušalice za uši sa USB-C punjenjem, do 2Ks aktivnije Bluetooth slušalice sa poništavanjem buke, režim transparentnosti, prilagodljivi zvuk, personalizovani prostorni zvuk


BOGAĆE AUDIO ISKUSTVO — H2 čip koji je dizajnirao Apple pomaže u stvaranju inteligentnijeg poništavanja buke i duboko upečatljivog zvuka. Posebno napravljen drajver sa malo izobličenja daje oštre, jasne visoke tonove i pun, bogat bas u zadivljujućoj definiciji.
AKTIVNO PONIŠTAVANJE BUKE SLEDEĆEG NIVOA — Do 2k više aktivnog poništavanja buke za dramatično manje buke kada želite da se fokusirate. Transparentni režim vam omogućava da čujete svet oko sebe, a Adaptive Audio neprimetno kombinuje aktivno poništavanje buke i režim transparentnosti za najbolje iskustvo slušanja u bilo kom okruženju.
PRILAGOĐAVLJENO PRILAGOĐAVANJE — Uključuje četiri para silikonskih vrhova (KSS, S, M, L) koji odgovaraju širokom spektru ušiju i pružaju udobnost tokom celog dana. Saveti stvaraju akustični pečat kako bi sprečili buku i obezbedili AirPods Pro na mestu.
OTPORNA NA PRASNU, ZNOJ I VODU — I AirPods Pro i MagSafe futrola za punjenje su otporni na prašinu, znoj i vodu IP54, tako da možete udobno da slušate u više uslova.
PERSONALIZOVANI PROSTORNI ZVUK — Sa zvukom koji odgovara vašem jedinstvenom obliku uha, zajedno sa dinamičkim praćenjem glave, AirPods Pro pružaju impresivno iskustvo slušanja koje postavlja zvuk svuda oko vas. Takođe možete da slušate izabrane pesme, emisije i filmove u Dolbi Atmos-u.
VIŠI NIVO KONTROLE — Upravljajte funkcijama reprodukcije sa držača pomoću kontrole na dodir. Prevucite nagore ili nadole da biste podesili jačinu zvuka, pritisnite da biste pustili i pauzirali muziku ili isključili i uključili zvuk tokom poziva i pritisnite dvaput da biste prekinuli pozive. I držite držač za prebacivanje između režima slušanja.
DUG VEK BATERIJE — Dobijte do 6 sati slušanja uz omogućeno aktivno poništavanje buke. I ostvarite do 30 sati ukupnog vremena slušanja uz omogućeno aktivno poništavanje buke, koristeći futrolu.



U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom. 01

 
ID Oglasa: #164320110
Informacije
  • Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu - Telepu
  •  Radna garancija na svaki predmet
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.