slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Audio-Technica ATH-S200BT

8.400 din

Novi Sad
Novo
865
8
pre 8 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio Plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog
Fiskalni račun, garancija 2 godine.
Imamo na lageru šaljemo isti dan.  


Savršene slušalice za sve koji žele uživati u udobnosti slušanja omiljene muzike u pokretu, i to više od jednog dana, jer ovaj over-ear model pruža čak 40 sati reprodukcije muzike. Lagane i prenosne, težine samo 190 grama, jednostavno se sklapaju i slože u vrećicu što omogućuje lagan transport.

BEŽIČNA POVEZIVOST
Jednostavna povezanost putem Bluetootha s vašim smartphonom, tabletom, laptopom ili prenosnim media playerom omogućuje stabilan i pouzdan bežični prenos muzike tokom putovanja na posao ili fakultet.

IZRADA
Novo dizajnirani driveri od 40 mm daju dinamičan, jasan i snažan zvuk preko bežične veze. Na levom kućištu slušalica nalazi se dugme za jednostavnu kontrolu glasnoće, pokretanje muzike i poziva, a integrisani mikrofon znači da možete primati pozive u pokretu bez potrebe da uređaj vadite iz džepa ili torbe.

PUNJENJE
Četiri sata punjenja slušalica preko USB-kabla koji dolazi sa slušalicama dovoljna su za impresivnih 40 sati trajanja baterije za bezbrižno uživanje u muzici. Mekani jastučići za uši osiguravaju udobnost tokom dugih perioda slušanja, a u isto vreme nude potpunu izolaciju buke što je idealno za sve koji puno putuju javnim prevozom. Slušalice dolaze u četiri boje: crna, bela, crne s crvenim akcentima i sive s plavim akcentima.



AUDIO PLUS DOO
Stražilovska 23
Novi Sad

tel: +381 21 66-11-302
audioplusns@gmail. com
ID Oglasa: #72241574
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.