slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Baseus Bowie MA10 ANC 48dB Bluetooth 5.3 Slusalice

5.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
45
2
pre 10 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zbare
Član od 18.02.2010.
Novo Baseus Bowie MA10 ANC 48dB Bluetooth 5.3 Slusalice

 

Unapredite svoje audio iskustvo tokom putovanja na posao, sporta ili dokolice uz Baseus MA10 bežične slušalice. Ima -48dB ANC, 8 sati reprodukcije sa jednim punjenjem i Bluetooth 5.3. Ove slušalice pružaju impresivan zvuk, obezbeđujući vodootporno iskustvo bez brige.

 

● Kvalitetan zvuk koji je odobrio kompozitor nagrađen Oskarom
● Immersive -48dB slušalice sa aktivnim poništavanjem buke
● Vreme reprodukcije od 140 sati i brzo punjenje od 1,5 sati
● Performanse za teretanu zahvaljujući IPX6
● Bluetooth 5.3 osigurava bržu i stabilnu vezu

 

 


Baseus MA10 je par slušalica sa vrhunskim kvalitetom zvuka koji bih preporučio ljubiteljima pop muzike i višestrukim ljubiteljima pop muzike“ , rekao je Osemental Cannon-vining, u kompozitoru Chader-a.

 

Baseus Bovie MA10 bluetooth slušalice usvajaju tehnologiju aktivnog poništavanja buke sa dvostrukim napajanjem koja može automatski da se smanji -4% i poništi dubinu do 8% do smanjenja dubine. Ugrađena 4 ENC mikrofona koji precizno hvataju vaš glas i blokiraju pozadinsku buku. Da se ​​jasno čujete kad god ste u pozivima, video ćaskanjima, strimovima uživo itd.


Bluetooth slušalice vam omogućavaju da slušate do 3.000 pesama ili gledate 75 filmova; Vreme reprodukcije sa jednim punjenjem je 8 sati, a ukupno vreme reprodukcije sa futrolom za punjenje je 140 sati. Pojačavanje od 10 minuta daje vam 2 sata muzike i potrebno je 1,5 sat da se kućište potpuno napuni.


Sa IPX6 ocenom, ove bežične slušalice su otporne na znoj, vodu i kišu. Baseus Bowie MA10 čvrsto i sigurno pristaje u ušima tokom dužeg vremena bez izazivanja bola, a dolazi sa 3 veličine (S, M, L) vrhova za uši i kukica za uši kako biste pronašli najbolji par za vašu udobnost.

 

Baseus bežične slušalice sa najnovijim bluetooth 5.3 čipsetom koji nudi besprekornu brzinu i stabilnost veze. Sa Baseus tehnologijom pametnog povezivanja, možete istovremeno da se povežete sa 2 uređaja i neprimetno prelazite sa njih bez muke uparivanja.
ID Oglasa: #163109347
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.