slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

BEYERDYNAMIC DT990 Edition 250ohm

17.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
316
13
danas
Odgovara na 65% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

Nove

 

beyerdynamic DT 990 Premium Edition 250 Ohm Over-Ear-Stereo Headphones. Open design, wired, high-end, for the stereo system

 

 

 

KULTNI OBJEKAT
Slušalice preko ušiju DT 990 Edition osvajaju srca bezbrojnih Hi-Fi i muzičkih entuzijasta od 1980-ih

DT 990 Edition je sastavni deo beierdinamic-ovog portfelja više od 20 godina – ne da to uopšte nije umanjilo njegovu popularnost: veliki broj ljubitelja muzike nastavlja da ceni stereo slušalice kao pouzdanog pratioca. Sa živim i prirodnim zvukom, ove slušalice znaju kako da impresioniraju i takođe su idealno prikladne za mnoge muzičke stilove. Pošto su sve komponente i rezervni delovi uvek dostupni, garantuje vam se proizvod koji je izuzetno izdržljiv.

 

SPEKTAKULARAN ZVUK​​​
DT 990 Edition dolazi u dizajnu otvorenih leđa. To znači da pozadinski šum izvan slušalica ostaje jasno uočljiv čak i pri većoj jačini zvuka. Ovaj dizajn daje muzici osećaj široke zvučne scene, uvažavanje prostora koji pruža skoro isti osećaj uživanja kao slušanje muzike sa zvučnicima. Zvuk je spektakularan. Prepoznatljivi visoki tonovi i intenzivan bas se kombinuju da bi proizveli savršeno bogatstvo zvuka koje posebno oduševljava ljubitelje roka i popa.

ODLIČNA UDOBNOST NOŠENJA


Fleksibilna traka za glavu i svilenkasto glatki jastučići za uši obezbeđuju udobnost nošenja „ par ekcellence“ . Jastučići za uši su poznati po svom prozračnom i koži prijatnom velur-u, koji omogućava slušaocu da satima uživa u muzici bez preteranog nagomilavanja toplote. Zahvaljujući kombinaciji udobne trake za glavu i robusnih jarmova napravljenih od aluminijuma, vrhunske slušalice obezbeđuju prijatno pristajanje čak i za duge sesije slušanja.

RAZLIKE U ODNOSU NA
​​​​​DT 990 PRO


DT 990 Edition i DT 990 PRO su identični kada je u pitanju zvuk. Koriste se identično dizajnirani akustični pretvarači. Međutim, modeli Edition imaju nešto mekšu traku za glavu za uživanje u muzici kod kuće, dok PRO slušalice imaju nešto čvršće prijanjanje na glavu tako da se ne pomera čak ni u slučaju bržih pokreta u svakodnevnoj studijskoj upotrebi. Štaviše, PRO verzija se isporučuje sa namotanim kablom, a verzija Edition sa ravnim kablom.

MADE IN NEMAČKA


Zalog kvaliteta "Made in Germani" počinje od visokog kvaliteta ugrađenih delova. Sledeći korak uključuje ručnu izradu u Nemačkoj, gde se proizvod proizvodi sa pažnjom i pažnjom posvećenom detaljima. Konačno, naše proizvode karakteriše izdržljivost, jer se mnogi delovi mogu zameniti i zameniti.

 

TECHNICAL DATA OPERATING PRINCIPLEOpen TRANSMISSION TYPEWired REMOTEWithout Remote WEIGHT HEADPHONES WITHOUT CABLE290 g HEADPHONE FREQUENCY RESPONSE5 - 35.000 Hz NOMINAL SOUND PRESSURE LEVEL96 dB SOUND COUPLING TO THE EARCircumaural (around the ear) CABLE &PLUGStraight connecting cable with mini-jack plug (3.5 mm) &¼ “ adapter (6.35 mm)  

 

ID Oglasa: #149447286
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.