slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Bezicne Slusalice (Bubice) Crne-MYCARBON

990 din

Beograd | Zvezdara
Korišćeno
Dostupno odmah
486
10
pre 14 dana
Odgovara na 80% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog

MYCARBON Wireless Headphones Bluetooth Wireless Earbuds v5.0 Bluetooth Headset With 4 Mics 6 Hours Playtime True Wireless Headphones In Ear Noise Cancelling Earphones with Magnetic Charging Case

 

Napomena: Korisceno, ispravno!

 


Marka MICARBON
Boja crna Tehnologija povezivanja Bežična Faktor oblika u uhu
Težina predmeta 5 grama Vodootporan


Svaka bežična slušalica ima ugrađena 2 mikrofona, 4 mikrofona i DSP-a za poništavanje šuma efikasno smanjuju buku iz okoline u ušima, čine poziv jasnijim i glađim, odlično rešavaju nejasan problem razgovora svih TVS slušalica.

【Izuzetno dugo vreme reprodukcije】
Ove par istinskih bežičnih slušalica može trajati više od 6 sati sa punim punjenjem, izbegavajući često punjenje (većina bežičnih slušalica traje samo 3-4 sata na tržištu), prenosna kutija za punjenje takođe pruža 4 puta puno punjenje za bubice .

【Uparivanje u jednom koraku i pojedinačni i dvostruki režim】 Ove slušalice sa prigušivačem buke automatski će se uključiti i upariti kada ih izvadite iz futrole za punjenje, a automatski će se isključiti i iskopčati uparivanje kada ih vratite. Podržite zajednički rad kako biste uživali u stereo zvuku dok trčite, čitate ili koristite jednu slušalicu samo radi preferencija ili sigurnosti vožnje. Udobne Fit &IPKS5 vodootporn. U poređenju sa slušalicama za uši, ove par poluslušanih slušalica je mnogo udobnije, jedinstveni dizajn efikasno smanjuje pritisak u ušima, ne boli uši i ne brine da će pasti čak i da nosi duže vreme. IPKS5 vodootporan čini ga pogodnim za sport kako bi sprečio ulazak vode, odličan za znojenje u teretani ili pevanje po kiši.

【Najnovija Bluetooth 5.0 i pametna kontrola na dodir】 Brža i stabilna veza, bežične slušalice Bluetooth veza se neće isključiti kada prođete ulicom ili je stavite u zadnji džep. Kompatibilan sa gotovo svim Bluetooth uređajima na tržištu. Osetljiva pametna kontrola dodira pomaže vam da lako postignete sve funkcije ovih Bluetooth slušalica.


Roba je uvoz iz Nemačke i Francuske. Proizvedena je za tržište EU, shodno tome je takvog kvaliteta. Predmet prodaje je ono što je u opisu oglasa i što vidite na slikama. Sva roba se proverava pre slanja. U slučaju da robu želite da vratite ili zamenite, roba se vraća bez otkupnine u originalnom pakovanju sa svim pripadajućim delovima. Robu mozete vratiti ili zameniti u roku od dva dana od prijema robe ukoliko roba ne odgovara opisu oglasa i slikama iz oglasa. Kada utvrdimo da je proizvod naš i neoštećen, novac se vraća kupcu u iznosu cene proizvoda(troškove vraćanja snosi kupac).

Kupovinom vise artikala ostvarite popust. Isporuka je brzom poštom na teritoriji Srbije danas za sutra. Može i lično preuzimanje.

Za više informacija pozovite 0649304444 Miloš

Pogledajte moj KP Izlog-HVALA                        

ID Oglasa: #130382527
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.