slika
slika
slika
1 od 3

Bezicne Slusalice Bubice JBL FREE II

6.000 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
245
4
pre 13 dana
Aleksandar
Član od 17.10.2014.
Svi oglasi

Uživajte u slobodi muzike! Na prodaju bežične slušalice JBL FREE II

 

Neverovatne bežične slušalice JBL FREE II, koje će vas oduševiti svojim zvukom i praktičnošću. Ove slušalice su korišćene samo nekoliko meseci i nakon toga pažljivo uskladištene u originalnom pakovanju, što garantuje njihovu odličnu formu.

Glavne karakteristike:

  • Bežično povezivanje: Zahvaljujući Bluetooth tehnologiji, uživaćete u bezbrižnom slušanju muzike bez zamornih kablova.
  • Kvalitetan zvuk: JBL je sinonim za vrhunski zvuk. Ove slušalice pružaju izvrsno balansiran zvuk, bogate nijanse i impresivan bas.
  • Dugotrajna baterija: Uživajte u omiljenim pesmama i pozivima tokom dužeg vremena zahvaljujući dugoj trajnosti baterije.
  • Ergonomski dizajn: Ove slušalice su udobne za nošenje i odlično se prilagođavaju vašem uhu.
  • Dual Connect: Omogućava istovremeno povezivanje sa dva uređaja. Uživajte u praktičnosti i brzom prebacivanju između vašeg pametnog telefona i tableta.
  • Hands-free stereo pozivi: Uz ugrađeni mikrofon, ove slušalice vam omogućavaju kristalno jasne telefonske pozive bez upotrebe ruku, što je posebno korisno dok ste u pokretu.

Iako slušalice dolaze u originalnom pakovanju, napominjemo da nedostaju rezervni silikonski nastavci, samim tim i cena je povoljnija.

 

Kvalitet i performanse ovih slušalica ostaju neupitni. Ukoliko preferirate svoje nastavke ili imate rezervne, ove slušalice predstavljaju savršeno rešenje za bezbrižno uživanje u omiljenoj muzici i hands-free pozivima.

 

Cena: 6000

 

Ako želite iskusiti neograničenu slobodu muzike bez smetnji, JBL FREE II bežične slušalice su pravi izbor za vas.

Za sve dodatne informacije, fotografije ili dogovor oko kupovine, slobodno me kontaktirajte na KP, mobilni, Viber ili WhatsApp.

 

+381644769188

ID Oglasa: #154854033
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.