slika
slika
slika
slika
1 od 4

Bose QuietComfort Earbuds II

35.990 din

Novi Sad
Novo
30
0
pre 2 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

FISKALNI RACUN I GARANCIJA 2 GODINE!

AKCIJA!

Puna cena- 42000 rsd

 

Opis QuietComfort Earbuds II bežične, bluetooth, noise-cancelling bubice kompanije Bose nisu dizajnirane sa pristupom Jedna veličina za sve. Ove bežične bubice druge generacije nove su dizajnirane da Vam idealno odgovaraju zahvaljujući CustomeTune tehnologiji. QuietComfort Earbuds II inteligentno personalizuju noise-cancelling i performanse zvuka Vašim ušima, tako da možete uživati u dubokom, impresivnom zvuku i najboljem noise-cancelling-u na svetu! (avgust 2022. , zaključak od strane Bose Corp. , prema ANC merenjima od strane Michael &Assoc. , Inc. per ANSI/ASA S12.42-2010). Da biste osigurali da se Vaše bežične slušalice budu udobne i da ostanu na mestu bez obzira šta radite, QC II bubice dolaze sa Bose Fit kompletom. Praktičan komplet za pričvršćivanje uključuje tri para nastavaka za uši i tri para gumica za stabilnost napravljenih od mekog silikona za celodnevnu udobnost i sigurno prianjanje, tako da možete da pronađete ono što najbolje odgovara vašim ušima. Koristite jednostavan interfejs na dodir na bežičnim slušalicama za kompletnu kontrolu. Ovaj praktični interfejs Vam oslobađa ruke tako da možete da ostanete fokusirani na ono što radite. Jednostavnim prevlačenjem i dodirima, puštajte ili pauzirajte muziku, nivo poništavanja buke, a sve to bez dodirivanja telefona. Ostanite zadubljeni u muziku koju volite do 6 sati sa jednim punjenjem. Kada nisu u upotrebi, čuvajte QC II bubice u prenosivoj kutijici za punjenje, koja je dovoljno mala da stane u džep. Opcija brzog punjenja obezbeđuje do 2 sata trajanja baterije od 20-minutnog punjenja. Da bi ostale povezane sa Vašim uređajem, Bose QuietComfort Earbuds II nude naprednu Bluetooth 5.3 tehnologiju. Ova najnovija generacija Bluetooth tehnologije nudi snažnu, kontinuiranu vezu sve dok ste na udaljenosti od 9 metara od uparenog uređaja. Slušalice prate poslednjih sedam uparenih uređaja kako bi se lako menjale između njih bez ponovnog povezivanja. Aplikacija Bose Music vodi Vas kroz podešavanje. Koristite aplikaciju za pristup svim podešavanjima, uključujući nivoe poništavanja buke, Bluetooth veze, prečice i još mnogo toga.

 

 

Tehničke karakteristike:

Tip: Aktivne

Kodek: SBC, AAC

Vodootpornost: IPX4

Mikrofoni: 4 mikrofona po bubici

Povezivanje: Bluetooth 5.3

Trajanje baterije sa jednim punjenjem: do 6h

Ukupno trajanje baterije: do 24h

Način punjenja kutijice za odlaganje: USB-C Specifičnosti: CustomTune tehnologija, Active Nosie-cancelling, Adjustable EQ, Aware mod, brzo punjenje, kontrole na dodir

Aplikacija: Bose Music

 

 

AUDIO PLUS      D. O. O.             
Strazilovka 23,     Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
audioplusns@gmail. com

 

ID Oglasa: #163739913
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.