slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Bose QuietComfort Headphones

57.600 din

Novi Sad
Novo
133
0
pre 14 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

 

Fiskalni racun i garancija 2 godine!

 

Opis

Preuzmite svoju muziku i koračajte u ritmu. Hi-fi zvuk i legendarni Noise-Cancelling (sistem za poništavanje spoljne buke) rade svoju magiju tako što vas zatvaraju, eliminišu smetnje i dozvoljavaju vam da zaronite duboko u sopstveni ritam. Prebacite se između Quiet i Aware moda ili kreirajte prilagođeni mod i prilagodite spoljašnji zvuk trenutku. Dizajn je kultni i udobnost traje, dok vas opcioni audio kabl sa mikrofonom uključuje u zvuk jednako hrabar kao i vi, čak i bez Bluetooth veze.

Upoznajte svoj najnoviji modni detalj! Dostupne u Black, White Smoke i potpuno novoj limitiranoj boji – Cypress Green, Bose QC slušalice povezuju hrabar zvuk sa odvažnim izgledom. Legendarni, udoban dizajn. Meko postavljeni jastučići za uši nežno obavijaju vaše uši, dok udobna, ali sigurna traka osigurava da slušalice budu udobne i na svom mestu. Legendarni Quiet mod za duboko uranjanje u svoj ritam. Obezbedite legendarno uklanjanje spoljne buke kako biste blokirali sve osim ritma.

Trebate da obratite pažnju? Obezbedite potpunu transparentnost sa Aware modom kako biste čuli svoje okruženje ili se uključili u razgovor. Prilagođeni režimi Prilagodite svoje uklanjanje buke kako vam odgovara, dodajte Wind Block (blokadu vetra) da zatvorite šum vetrovitih okruženja i ponovno pristupite svojim prilagođenim postavkama za uklanjanje buke u bilo kom trenutku. Bose QuietComfort Headphones over-ear slušalice dolaze sa opcionalnim audio kablom koji ima mikrofon za direktno povezivanje sa zvukom podjednako hrabrim kao i vi, čak i bez Bluetooth veze.

Osvojite ritam. Pojačajte bas. Podešavanje ekvilajzera omogućava vam da pojačate bas, podešavate visoke tonove i balansirate srednje tonove kako biste dobili zvuk koji vam najbolje odgovara. Bose Music aplikacija će vas voditi kroz postavku, omogućiti vam da izaberete svog glasovnog asistenta, grupiše kompatibilne Wi-Fi uređaje i mnogo više. Očuvajte svoje maratonske plejliste sa do čak 24 sata aktivnog rada sa jednim punjenjem uz pomoć USB-C kabla. Brzo, 15-minutno punjenje pruža vašim Bluetooth slušalicama do 2 i po sata vremena za reprodukciju. Uparite svoje Bose QuietComfort Headphones i Bose Smart Soundbar kako biste uživali u svojoj omiljenoj seriji bez uznemiravanja drugih.

 

Aplikacija Bose Music Bluetooth verzija v5.1 Boja Black, Cypress Green, White Smoke

Brend Bose Dimenzije 195 x 156 x 80 mm

Dodatno 3,5 mm/2,5 mm kabl, torba za prenos, USB-C kabl

Masa 236 g Mikrofon Da

Način punjenja USB-C Povezivanje Bluetooth

Specifičnosti Active Noise-Cancelling, Aware mod, brzo punjenje, ekvilajzer, Wind Block

Trajanje baterije do 24h

 

 

AUDIO PLUS      D. O. O.             
Strazilovka 23,     Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
audioplusns@gmail. com

 

 

ID Oglasa: #158528878
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.