slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Brutalne slušalice Onicuma

3.000 din

Irig
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 13 dana
Aleksandar
Član od 22.05.2015.
Svi oglasi

Brutalne slušalice Onicuma
Nove odlične gaming slušalice. Testirane su i ispravne. Imaju rgb led svetlosne efekte i brutalno izgledaju. Povezuju je sa računarom preko 3,5mm dzeka i usb konektora.

Savršen zvuk:
Visoko precizni drajveri K10 od 50 mm donose vam živopisan i jasan zvuk, oživljavajući snimke i eksplozije dok prolaze pored vas u igri.
Dizajnirano za udobnost:
Ergonomski dizajnirani, sa super mekanim jastučićima za uši, K10 su neke od najudobnijih slušalica koje smo ikada napravili, osiguravajući vašu apsolutnu udobnost nakon dugih sesija igara.
Izdržljiv mikrofon za smanjenje buke:
Sjajan ugrađeni mikrofon je super fleksibilan, tako da nikada ne morate da brinete o pop -u dok razgovarate sa prijateljima. A sa multifunkcijskim daljinskim upravljačem možete držati pogled na nagradi i pristupati postavkama zvuka ili mikrofona za dodatnu funkcionalnost.
Vrhunska kompatibilnost:
Kompatibilnost ahoi! Ugrađujući skoro svaki uređaj sa 3,5 mm priključkom za slušalice/mikrofon, radiće sa vašim izvanrednim igraćim uređajem, laptopovima, ps4, novim Ks-Bok-om, vašim mobilnim telefonom, Mac OS-om, iOS-om i još mnogo toga!

ID Oglasa: #165982164
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.