slika
slika
slika
1 od 3

Cat bežične slušalice VEĆE

2.100 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
45
1
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
TEDY SHOP SRBIJA online
Član od 16.12.2020.
kp izlog

Cat bežične slušalice su magične slušalice sa majčijim ušima koje svetle. Ove slušalice su kreirane za sve ljubitelje sušalica koji žele da budu drugačiji i posebni.   Zvuk ovih predivnih slušalica je visok , omoguća vam da uživate u muzici. Možete koristiti audio kabl za povezivanje sa telefonom i za uživanje u filmu. Stiskom na dugme telefona možete da kontrolišete uključivanje i isključivanje svetla na ušima slušalica. Vrlo atraktivan i inovativan model koji će oduševiti sve korisnike svojom inovativnošću .
Ove slušalice pored toga što su tako posebne veoma su i praktične, bluetooth 5.0 tehnologija najnovije generacije odlikuje brza i stabilna veza koja omogućava uživanje u bežičnoj muzici i pozivima. Takodje pordžava reprodukciju muzike sa TF kartica.
Cat bežične slušalice imaju dizajn koji garantuje dugo slušanje muzike i korišćenje slušalice zbog podesive dužine trake za glavu , mekanih kožnih jastuka za uši , koji je udoban za nošenje . Baterija se puni kablom omogućava slušanje muzike do čak 8 do 10 sati. Slušalice su kompatibilne sa velikim brojem uredjaja. Na slušalicama postoje komande za menjanje pojačavanja i smanjivanja muzike. Slušalice su dostupne u različitim bojama svetlo plava, ljubičasta , svetlo roze , svetlo ljubičasta. .
Slušalice su sklopive tako da su jednostavne za odlaganje i čuvanje. Upravo zbog svoje praktičnosti su idealne i za putovanja.

 

POGLEDAJTE SVE OGLASE

 

Jednostavan način poručivanja svih naših proizvoda.
Za kupovinu više proizvoda, TEDY nagrađuje besplatnom dostavom i poklonom.

Poručite putem našeg sajta ili putem broja telefona 065 45 27 017.

Porudžbinu možete izvršiti i na našem viberu i whatsApp-u. Jednostavno pošaljite sliku proizvoda koji želite i podatke u formatu:

 

Ime i prezime,
Adresa na koju paket treba dostaviti,

Kontakt telefon primaoca.

 

POST EXPRESS DOSTAVA

Sada imamo mogućnost i slanja poklona na adresu bez ikakvih otkupnina i troškova. Platite sve i iznenadite nekoga poklonom a mi ćemo se potruditi da sve posebno zapakujemo kao poklon.

ID Oglasa: #144066589
Informacije

Pakete dostavljamo POST EXPRESSOM i dostava iznosi oko 390 dinara trenutno. Kupovinom više proizvoda stičete uslov za besplatnu dostavu. POGLEDAJTE SVE OGLASE i pronađite još nešto zanimljivo

POGLEDAJTE NAŠ KP IZLOG: https: //tedyshop. kpizlog. rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.