slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Jbl Quantum 200

8.790 din

Novi Sad
Novo
375
3
pre 6 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio Plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog
Fiskalni račun garancija 2 godine.
Slušalice imamo na lageru i možemo ih poslati isti dan kada se poruče.

Od najnežnijih koraka do najglasnije eksplozije, JBL QuantumSOUND zvuk čini svaku scenu epskom i svakog gejmera više takmičarski nastrojenim. Prepoznatljivi JBL zvuk pruža najrealniji audio prikaz za takmičarsku ndmoć u svakoj borbi. Igraj se duže u komforu memorijske pene. Lagan rajf i jastučići od memorijske pene dizajnirani su i za najduže gejmerske maratone.

Flip-up usmereni mikrofon. Napravljene za tvoju omiljenu platformu - JBL Quantum 200 su kompatibilne sa PC, PlayStation 4, XBOX ONE, Nintendo Switch konzolama, kao i na pametnim telefonima, MAC-u i VR uređajima zahvaljujući 3.5mm ulazu.

Pretvori igru u epski događaj. JBL Quantum 200 slušalice stavljaju te u centar akcije sa JBL QuantumSOUND. Uživaj u imerzivnom i preciznom zvuku pomoću kog ćeš čuti najmanji detalj, sve što ti treba za svaku borbu imaš u JBL Quantum 200 gejmerskim slušalicama. Flip-up mikrofon sa fokusom na zvuk tvog glasa sa mogućnošću da ga mutiraš tako što ćeš ga podignuti, omogućava kristalno čistu interakciju u multyplayer igram. Uživaj u komforu koji ne prestaje sa jastučića punim merojske pene. Pojačaj svoj doživljaj sa JBL Quantum 200 slušalicama.

JBL Quantum 200 slušalice su dizajnirane za potpunu kompatibilnost sa native surround sistemom ugrađenim u Win10 i Xbox One konzolama.

Jbl Quantum 200 se povezuju putem 3.5mm ulazsa tako da se mogu korisitit na PC, PlayStation 4, XBOX ONE, Nintendo Switch konzolama, kao i na pametnim telefonima, MAC-u i VR uređajima.

Sa slušalicama se dobija adapter (spliter) sa jedne strane 3.5mm ulaz na dve 3.5mm (PC Spliter).

Proizvođač JBL

Tip Gejmerske slušalice

Model JBL Quantum 200

Povezivanje Žično, 3.5 mm

Zvučnici 50mm dinamični

Boja Crna

Pozadinsko osvetljenje Ne

Mikrofon Da, višesmerni boom

Frekvencija (slušalice) 20Hz - 20kHz

Max. ulazna snaga 30 mW

Osetljivost (slušalice) 100dB SPL @1kHz/1mW

Impedensa (slušalice) 32 ohm

Kompatabilnost PC, XBOX, PS4, NSW, MAC, Smartphone, VR

Frekvencija (mikrofon) 100Hz - 10kHz

Osetljivost (mikrofon) -40dBV @ 1kH/Pa

Dimenzije (mikrofon) 4 x 1.5 mm

Dužina kabla 1.2 m + PC Spliter 1.5m

Težina 245 g

Sound is Survival Turn your game into an epic event. Featuring JBL QuantumSOUND Signature, the JBL Quantum 200 headset puts you right in the middle of the action. Immersive and accurate, so that you can hear even the tiniest details, the JBL Quantum 200 equips you with all you need to own every battle. Voice focus echo-cancelling boom mic with flip-up mute enables clear multiplayer interactions while memory foam cushions let you game in comfort for hours. The premium materials ensure durability through time and wear. Amplify your experience with the JBL Quantum 200 headset.

AUDIO PLUS DOO

Stražilovska 23

Novi Sad

tel: +381 21 66-11-302

office@audioplus. rs
 






ID Oglasa: #114828983
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.