slika
slika
slika
1 od 3

JBL reflect mini rock bluetooth bezicne slusalice

1.800 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
104
4
pre 10 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nesa
Član od 04.02.2016.
Svi oglasi

-JBL Reflect Mini Rock bežične Bluetooth slušalice

-Odlicna REPLIKA svuda poznatih JBL bezicnih blutut slusalica.


-Uživajte u slobodi da idete dalje sa JBL Reflect Flov mini rock bežičnim Bluetooth slušalicama. Bilo da ste u treningu u teretani ili napolju u pokretu.

-JBL Reflect Flov slušalice su zaista bežične da upotpune vaš aktivan životni stil. Pored mogućnosti promene numera, upravljanja pozivima bez upotrebe ruku i pristupa svom glasovnom asistentu.

-Uživajte u funkciji Ambient Avare: koja vam omogućava da čujete šta se dešava oko vas dok i dalje uživate u muzici.

-Funkcija razgovora: funkcija vam omogućava da razgovarate bez skidanja slušalica.

-Udobne i bezbedne: prilagodljivi vrhovi za uši i Free bit pojačivači Udobne i bezbedne, Reflect Flov slušalice isporučuju moćan JBL Signature Sound dizajniran za kretanje

-Stereo pozivi bez upotrebe ruku sa lakoćom: Upravljajte pozivima i muzikom sa lakoćom i dobijajte informacije od glasovnog asistenta pritiskom na dugme.

Ergonomic Fit
Bolja udobnost i prilagođavanje sa ergonomskim silikonskim vrhovima i patentiranim Freebit™ pojačivačima, dostupnim u 3 veličine.


-IPKS7 ocena vodootpornosti omogućava vam da prođete kroz najteži trening u bilo kom vremenu. Slušalice Reflect Flov su IPKS7 otporne na vodu i znoj i obezbeđuju do 10 sati neprekidnog slusanja (zavisi od jacine) sa do 20 dodatnih sati u kućištu za punjenje.

-Uz pomoc brzog punjenja u njihovom kucistu od 10 minuta vraća vas u igru do još jednog punog sata.


-Paket sadrzi:

Slusalice 2 kom.
Kutija kuciste za punjenje.
Kabl za punjenje.

ID Oglasa: #153794300
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.