slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Jbl T130 NC TWS

12.890 din

Novi Sad
Novo
129
2
pre 2 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

Fiskalni račun garancija 2 godine!

Slušajte mnogo više ono što volite i mnogo manje ono što ne volite.

Aktivna redukcija buka eliminiše neželjene zvukove.

Slušalice obezbeđuju do 10h omiljene muzike, a futrola obezbeđuje dodatnih 30h.

ČIST BAS, BEZ BUKE.

Uživajte u muzici, vežbanju i obavljanju svakodnevnih obaveza bez straha da će Vas žice omesti. Pametno dizajnirani drajveri od 10mm obezbeđuju originalni JBL zvuk. Active Noise Cancelling tehnologija pomoću 2 mikrofona skenira okolinu i eliminiše okolnu buku. Poseduju čak 4 mikrofona što Vam omogućava da obavljate pozive bez ometanja.

SLUŠAJTE MUZIKU DUŽE

Dok vozite ili putujete na posao, nećete propustiti nijedan poziv. Slušalice obezbeđuju do 10h (8h sa ANC funkcijom) omiljene muzike, dok futrola obezbeđuje dodatnih 30h (24h sa ANC funkcijom). Samo 10 minuta punjenja u futroli daje Vam 2h muzike.


KOMPAKTNE I ELEGANTNE

DOT dizajn ih čini udobnim i laganim, pa ćete i zaboraviti da ih nosite. JBL Headphones App Vam omogućava da postavke u potpunosti prilagodite sebi. Vodootporne su po IPX4 standardu, pa Vas ni loše vreme neće omesti.


AUDIO PLUS    D. O. O.   
Stražilovka 23, Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
audioplusns@gmail. com




ID Oglasa: #131446189
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.