slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Jbl T230 NC TWS

12.890 din

Novi Sad
Novo
122
0
pre 2 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

Fiskalni racun i garancija - 2godine!   

JBL Pure Bass zvuk Pametno dizajnirani drajveri 6 milimetra donose JBL Pure Bass zvuk, zbog kog ćete osetiti svaki bit. Aktivno poništavanje buke sa Smart Ambientom Slušajte više ono što želite, i manje onoga što ne želite. Tehnologija aktivnog poništavanja buke, sa 2 mikrofona, će umanjiti distrakcije oko vas. Sa Ambient Aware-om možete umanjiti poništavanje buke i biti potpuno prisutni kad to želite.
TalkThru omogućava razgovor sa ljudima bez skidanja slušalica. 4 mikrofona za savšene pozive Uživajte u telefonskim pozivima bez problema. Tune 130NC TWS slušalice su opremljene sa 4 mikrofona koji omogućavaju jasnoću govora u svim uslovima. Sa VoiceAware-om, možete kontrolisati ulaznu snagu kao i koliko svog glasa želite da čujete.

Specifikacija
Proizvođač JBL
Kontrole Univerzalne
Mikrofon da
Autonomija baterije do 40 sati
Zemlja porekla Kina


AUDIO PLUS      D. O. O.             
Strazilovka 23,     Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
office@audioplus. rs

 

 



ID Oglasa: #139681792
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.