slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

JBL WAVE 200 tws

7.990 din

Novi Sad
Novo
164
3
juče
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

Akcija! Puna cena 9990 dinara.

Fiskalni račun, garancija dve godine!  

 

Ulepšajte svakodnevicu zvukom koji volite uz JBL Wave 200 TWS slušalice. Vremena za uživanje imaćete i na pretek jer baterija traje do 20h - do 5h obezbeđuju slušalice, a preostalo futrola. Drajveri od 8mm obezbeđuju snažan zvuk bogat detaljima.

 

MUZIKA BOLJE ZVUČI UZ JBL Drajveri od 8mm obezbeđuju snažan zvuk koji će Vas prodrmati. Zvuk visokog kvaliteta bogat detaljima ispuniće svaki Vaš dan, olakšati obavljanje obaveza i uneti zabavu. Uz jedan dodir slušalice, aktivirajte glasovne asistente koji će Vam olakšati organizovanje obaveza. 20h KOMBINOVANOG SLUŠANJA MUZIKE Dok vozite ili putujete na posao, nećete propustiti nijedan poziv.

Slušalice obezbeđuju do 5h omiljene muzike, dok futrola obezbeđuje dodatnih 15h. Mogu se koristiti i u mono režimu - bilo da slušate muziku ili telefonirate, i tako dodatno uštedeti bateriju.

KOMFORNE I KOMPAKTNE

Diskretne su i lagane, pa futrolu možete nositi čak i u džepu. Dolaze sa nastavcima za uho u 3 veličine, pa će biti udobne i bezbedne za nošenje. Otporne su na znoj i prskanje vode po IPX2 standardu.

 

 

 

AUDIO PLUS      D. O. O.             
Strazilovka 23,     Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
office@audioplus. rs

 

ID Oglasa: #145597271
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.