slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

KSIX BXTW08N Oblivion BT Slušalice sa bazom, CRNE

2.999 din

Subotica
Novo
12
1
pre 12 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Dudi Co
Član od 23.10.2018.
kp izlog

Klikom na KP Izlog pogledajte ponudu naših proizvoda                      ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑

 

KSIX BXTW08N Oblivion BT Slušalice sa bazom, CRNE

 

Ksix Oblivion bežične slušalice pružaju savršenu kombinaciju stila i funkcionalnosti. Njihov ergonomski dizajn sa dugmićima u uhu omogućiće vam udobno uživanje u muzici bilo gde. Upravljajte muzikom i pozivima putem dodira i uživajte u stereo zvuku tokom čitavih 19 sati autonomije.
Čist i uronjiv zvuk
Zahvaljujući True Wireless Stereo (TWS) tehnologiji, uživaćete u visokokvalitetnom zvuku koji će vas potpuno uroniti u kristalno čiste melodije. Osim toga, slušalice garantuju stabilnu i neprekidnu vezu zahvaljujući Bluetooth 5.3 povezivosti. Prepustite se zvuku Obliviona!
19 sati neograničene autonomije
Oblivion pružaju baterijski vek koji vam je potreban da biste uživali u svojim omiljenim pesmama satima. Slušalice pružaju do 4 sata neprekidnog veka baterije. Ali to nije cela priča: kutija za punjenje nudi dodatnih 15 sati veka baterije. Kako biste se osigurali da ne morate brinuti o iznenađenjima, kutija ima 4 LED indikatora koji prikazuju nivo baterije. Osim toga, kutija se puni za 2 sata putem svog USB-C porta, dok se slušalice pune za samo 1,5 sati.
Kontrolišite svoj svet dodirivanjem
Zahvaljujući svojim kontrolama na dodir, možete obavljati različite funkcije, od preskakanja pesama ili povećavanja glasnoće do odgovaranja, odbijanja ili prekidanja poziva, sve to bez vadjenja telefona iz džepa! Ali to nije sve, ove slušalice su takođe kompatibilne sa glasovnim asistentima kao što su Siri ili Google Assistant, tako da možete kontrolisati njihove funkcije jednostavnim rečima.
Ergonomski dizajn dugmadi u uhu
Njihov ergonomski dizajn sa dugmićima u uhu i minimalistickim stilom čini Ksix Oblivion savršenom kombinacijom funkcionalnosti i udobnosti. LED indikator koji svaka slušalica sadrži držaće vas obaveštenim o statusu veze, dolaznim pozivima i drugim informacijama. Osim toga, slušalice dolaze sa 3 veličine zamjenjivih jastučića za uši kako bi se savršeno prilagodile vašim ušima.
Ponesite ih svuda
Kutija za punjenje Obliviona ima kompaktne dimenzije od samo 2,9 x 5,4 x 4,8 centimetara i izuzetno malu težinu od 30 grama, što vam omogućava da je nosite bilo gde sa potpunim komforom. Osim toga, zaboravite brigu o prskanju vode, jer ima IPX4 zaštitnu ocenu. Dolio kiše ili sunca, vaša muzika će uvek biti sigurna sa Oblivionom.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kontakt preko KP

Za sva pitanja i dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju radnim danima od 08h – 16h ili0695567006 (poziv, sms, Viber )     web2@dudico. com

Garantujemo Vam da radimo samo prodaju NOVIH proizvoda!  Dobija se fiskalni račun. Garancija 2 godine saobraznosti.  Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.
Kod nas možete pronaći širok asortiman bele tehnike, televizora, malih kućnih aparata i kuhinjskog programa, klima i grejnih tela, telefona, audio, video, IT uređaja i dodatne opreme, aparata za negu i ulepšavanje poznatih svetskih brendova Beko, Gorenje, Bosch, Iskra, HP, Vivax, Fox, Philips, Tefal, Rowenta, Marvo.
Za sledeće brendove : T’nb, Maxell, Vogel’s, Holmios, Ksix, Platinet, Akai, NGS, MeeTion, Mcdodo smo DIREKTNI UVOZNICI.

Robu šaljemo kurirskom službom po celoj teritoriji Srbije. Rok isporuke je od 2-7 radnih dana (može da bude i ranije). Mogućnost ličnog preuzimanja u našim maloprodajnim objektima. Plaćanje se vrši: pouzećem, platnim karticama, virmanski , čekovima, na kredit ili e-bankingom.

Potrebni podaci:
Ime I prezime
Adresa (ulica i broj)
Grad (poštanski broj)
Broj telefona                  

                                                                   Vaš Dudi Co.

ID Oglasa: #158644710
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.