slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

KZ D-Fi In-Ear Hifi Slušalice za Monitoring Tuninig Verzija

3.499 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
28
2
pre 5 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Igor
Član od 30.04.2014.

KZ D-Fi In-Ear Hifi Slušalice za Monitoring - Tuninig Verzija - NOVO Najjeftinije
Sniženo, samo 3500 Dinara

Jedan 10mm dual-magnetic dinamički driver
4 mini prekidača za Tuninig zvuka - 16 različitih kombinacija
Širok opseg frekvencije od 7Hz do 45kHz
CRNE BEZ Mikrofona, sa 2-pinskim Posrebrenim kablom visoke čistoće

Dolaze sa 6 para Nastavaka (jastučića) za slušalice  - 3 standardna i 3 wide-bore

Karakteristike:
HiFi bas slušalice: Iskusite vrhunski kvalitet zvuka sa KZ D-Fi slušalicama. Ove HiFi bas slušalice pružaju bogat, dubok bas odziv za impresivno audio iskustvo.
Prekidač za podešavanje u 4 nivoa: Slušalice imaju prekidač za podešavanje u 4 nivoa, koji vam omogućava da prilagodite svoj audio izlaz tako da odgovara vašim ličnim željama i poboljšate svoje iskustvo slušanja.
Sportski stereo zvuk: Dizajnirane za aktivan životni stil, ove slušalice nude sportski stereo zvuk, pružajući jasan, glasan zvuk čak iu bučnim okruženjima.
Slušalice za smanjenje buke: KZ D-Fi slušalice uključuju slušalice za smanjenje buke, koje osiguravaju da možete uživati u muzici bez ometanja, što ih čini idealnim za bučno okruženje ili dok ste u pokretu.
Funkcionalnost monitora: Ove slušalice takođe funkcionišu kao monitor, omogućavajući vam da čujete svoj glas dok pričate, što ih čini savršenim za onlajn časove, video konferencije ili samo za svakodnevnu upotrebu.
Izdržljiva konstrukcija: Sa svojom izdržljivom konstrukcijom, ove slušalice su dizajnirane da izdrže rigoroznu upotrebu, obezbeđujući da traju dugo, pružajući veliku vrednost za novac.

ID Oglasa: #163580060
Informacije
⭐️⭐️ Pogledajte i ostale moje oglase (Klik na kpizlog) ⭐️⭐️

Moze kontakt i preko KP Poruka, SMS-a i Whatsapp-a

☎ 0644858157

Mogućnost slanja preko CC pošiljke (jeftinije slanje malo duži rok dostave)

⭐️ 100% bezbedna online kupovina. Hiljade zadovoljnih kupaca su dokaz poštenog poslovanja, kvaliteta i komunikacije sa kupcima. Obraz nema cenu ! ! ⭐️
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.