slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

KZ ZS10 Pro X Monitoring Slušalice 1DD+4BA SA Mikrofonom

4.699 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
59
2
pre 8 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Igor
Član od 30.04.2014.

* Sniženo, 4700 Dinara *

KZ ZS10 Pro X Monitoring Slušalice Hybrid 1DD+4BA SA Mikrofonom Novo
AKCIJA NOVO NAJJEFTINIJE

Crne SA Mikrofonom
 
Driver configuration:  
  2 x Custom 50024 balanced armature driver
  2 x 30019s balanced armature driver
  1 x 10mm dynamic driver  

Specification:
Product model:  KZ ZS10 PRO X
Impedance: 29ohm
Sensitivity: 112±3dB
Frequency: 20-40000Hz
Cable length: about 120±5cm
Cable material: silver-plated cable
Plug: 3.5mm
Connector: recessed 0.75mm 2pin
Microphone: With Microphone Instruction Short press: Pause/Play; Answer phone call/Hang up
Long press: Decline a call
Press twice: Next song
Press 3 times: Last song

【Dizajn kućišta od aluminijumske legure i smole】 Poklopac slušalica za uho monitora KZ ZS10 PRO X napravljen je od visokokvalitetne aluminijumske legure, dok je šupljina KZ ZS10 PRO X IEM napravljena od uvezene vokalne šupljine od legure aluminijuma smole. Kombinacija različitih materijala i širok spektar opcija boja prikazuju moderne i privlačne, moderne žičane slušalice.

【Poboljšani drajveri】Kao nadograđena verzija KZ ZS10 PRO žičanih slušalica, slušalice KZ ZS10 PRO X HIFI IEM pružaju odličan zvuk. Pun je niske frekvencije i bogat detaljima. Zvučni potpis je izbalansiran i koherentan od vrha do dna sa dobrim dubokim čvrstim basom, jasnim srednjim opsegom i prelepim visokim frekvencijama. PCB ploča je dodata kako bi se omogućila potpuna igra svim drajverima, prikazujući glatko, razumno i detaljno muzičko iskustvo.

Poboljšani odvojivi kabl】Nadograđeni kabl slušalica za praćenje uha KZ ZS10 PRO X sa dizajnom zaštite utora, koji može efikasno zaštititi igle kako bi se izbeglo lomljenje i produžio vek trajanja. Jednostavna zamena takođe omogućava veći potencijal za ZS10 PRO X žičane KZ slušalice. Odvojiva funkcija obezbeđuje više mogućnosti za one koji vole da istražuju stvari.

【Poništavanje buke i ergonomsko nošenje】U nedostatku puštanja muzike, pravilno nošenje slušalica KZ ZS10 PRO X može izolovati zvuk od 26 db, omogućavajući vam da slušate detalje muzike u bučnom okruženju. Nezavisni zvučni kanal za svaki drajver, zvuk neće biti izobličen, donoseći vam novu vrstu slušnog čula. KZ ZS10 PRO X u ušnom monitoru karakteriše jedinstven spoj stila i funkcionalnosti, ergonomski dizajn i kuka za uši pružaju vam udobno iskustvo nošenja

ID Oglasa: #164112486
Informacije
⭐️⭐️ Pogledajte i ostale moje oglase (Klik na kpizlog) ⭐️⭐️

Moze kontakt i preko KP Poruka, SMS-a i Whatsapp-a

☎ 0644858157

Mogućnost slanja preko CC pošiljke (jeftinije slanje malo duži rok dostave)

⭐️ 100% bezbedna online kupovina. Hiljade zadovoljnih kupaca su dokaz poštenog poslovanja, kvaliteta i komunikacije sa kupcima. Obraz nema cenu ! ! ⭐️
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.