slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

marshall major 4 slusalice profesionale

149 €

Bor
Novo
394
10
pre 9 dana
Odgovara na 71% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
thoman music
Član od 06.02.2012.
Svi oglasi

Major IV daje prepoznatljiv Marshall zvuk koji ste očekivali. 60 godina znanja je upakovano u Major IV za eksplozivan zvuk. Prilagođeni dinamički drajveri isporučuju bučne basove, glatke srednje i briljantne visoke tonove za bogat zvuk bez premca koji nikada nećete želeti da isključite.

80+ SATI BEŽIČNE IGRANJE

Major IV pruža 80+ solidnih sati bežične reprodukcije sa mogućnošću brzog punjenja – samo 15 minuta punjenja će vam dati 15 sati slušanja. Ovo su slušalice koje su zaista napravljene za duge staze.

BEŽIČNO PUNJENJE

Major IV se može puniti bežično, tako da je sada lakše nego ikada napuniti i krenuti. Slušalice možete uredno postaviti na podlogu za punjenje, a mat silikonske cevi na poklopcu za uši osiguravaju da se neće pomerati. Provedite manje vremena tražeći punjač u zbrci žica, a više slušajte svoju muziku.

U kutiji ćete dobiti USB-C kabl za punjenje. Podloga za bežično punjenje nije uključena.

POBOLJŠAN ERGONOMSKI DIZAJN

Novi, poboljšani ergonomski dizajn Major IV znači da kada duboko zaronite u svoju muziku, deseti sat je udoban kao i prvi. Jastučići za uši Major IV su mekši na dodir i vernije se uklapaju u oblik vašeg uha.

DUGME ZA UPRAVLJANJE U VIŠE SMERA

Sa višesmernim kontrolnim dugmetom možete da reprodukujete, pauzirate, preskačete i podešavate jačinu zvuka na svom uređaju, kao i da uključujete ili isključujete slušalice. Funkcija telefona je takođe uključena tako da možete odgovoriti, odbiti ili prekinuti poziv sa nekoliko jednostavnih klikova.

PODELI SVOJU MUZIKU

Osim što vam omogućava da se priključite i igrate kada vam je malo struje, Major IV utičnica od 3,5 mm takođe omogućava prijatelju da uživa u vašoj muzici. Deljenje muzike sa prijateljima je jednostavno i brzo.

IKONIČAN MARSHALL DIZAJN

Major IV kombinuje poboljšanu upotrebljivost sa klasičnim Marshall elementima za dizajn koji je istovremeno ikoničan i inovativan. Nova kopča za preklop znači da se Major IV sklapa u još kompaktniju veličinu, a kapice za uši su zaštićene od previše habanja i habanja. Odlikuje ga taktilno i efikasno kontrolno dugme, teksturirani crni vinil i Marshall pismo, kao i čvrsta izdržljivost koja je neophodna za anarhiju svakodnevnog života.

 

AUDIO SPECIFIKACIJA

OSETLJIVOST VOZAČA

99 dB SPL (100mV @ 1kHz)

DRIVE TIPE

Dinamic

IMPEDANCE DRIVER

32 Ō

FREKVENCIJSKI OPSEG

20-20.000 Hz

DRIVERS

40 mm

BATERIJA

PLAI TIME

80+ sati bežične igre

BEŽIČNO PUNJENJE

da

EKO PUNJENJE

Ne

BRZO PUNJENJE

15 minuta punjenja daje 15 sati bežične reprodukcije

VREME PUNJENJA

3 sata do potpunog punjenja

KONTROLE I POVEZIVANJE

MIKROFON I DALJINSKI

da

POVEZIVOST

Bluetooth + žica

VIRED CONNECTIVITI

3,5 mm Ulaz

GLASOVNE KOMANDE

Ne

PRILAGODI ZVUK

Ne

AKTIVNO PONIŠTAVANJE BUKE

Ne

BLUETOOTH RANGE

10 m

30 ft

ID Oglasa: #160707274
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.