slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

MOSALOGIC slusalice za bebu i mamu u trudnoci

2.000 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
10
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Ivan Filipovic
Član od 09.12.2018.
Svi oglasi
 Savršeni prenatalni pokloni za mame: to je najbolji izbor za zabavu za bebu. Slušalice za trudnoću, koje majka koja prvi put mora da ima u trudnoći, omogućavaju vam da bezbedno delite muziku i glas od najmilijih direktno u matericu putem telefona ili drugih audio uređaja.

Kvalitet zvuka: Belli slušalice imaju ugrađene kontrole jačine zvuka kako bi se izbeglo oštećenje sluha fetusa. Maksimalna jačina zvuka je slična onoj kod majke i oca koji glasno govore bebama u materici

SIGURNE prenatalne slušalice: bezbednost je važna koliko i kvalitet, zbog čega biramo hidrogel lepak. Nema neugodnog mirisa, što vam omogućava da pričvrstite slušalice direktno na stomak i prilagodite ih u zavisnosti od položaja bebe. Bez obzira gde se nalazite, uvek možete da puštate muziku ili poruke.

Jednostavne za upotrebu slušalice za stomak: beba u materici može dobiti sluh sa oko 20 nedelja, a sećanja počinju sa 30 nedelja. Koristeći audio razdelnik, vi ili vaša porodica možete da slušate muziku istovremeno sa vašom bebom. Biće to veoma uzbudljivo iskustvo!

Kompatibilan sa bilo kojim 3.5 Jack: babi-bump zvučnik odgovara telefonu sa 3,5 mm priključkom za slušalice i audio uređajima od 3,5 mm. Ako vaš telefon ne podržava direktnu vezu, koristite odgovarajući adapter. Paket uključuje: Babi Bump slušalice*1, lepak*5, audio razdelnik*1, torba za skladištenje*1
ID Oglasa: #162822872
Informacije
Iskljucivo KP poruke, preko dana sam na poslu. Hvala na razumevanju.
Pogledajte i moje ostale oglase.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.