slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Philips Bluetooth (SHB8850NC/00)

40 €

Vranje
Kao novo - nekorišćeno
36
1
pre 11 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Srlep
Član od 05.02.2017.
Bežične slušalice s blokiranjem buke

·         Više zvuka, manje buke bežično Pogonske jed. od 32 mm / zatvoreni tip

·         Slušalice koje se stavljaju na uši

·         Meki jastučići za uši

·         Kompaktno preklapanje

·         32 mm neodimijumski pogoni pružaju precizan zvuk Precizno prilagođene neodimijumske pogonske jedinice od 32 mm u kombinaciji sa zatvorenim sistemom zvučnika i izolacijom u ušima daju odličan i impresivan precizan zvuk.

·         Uparivanje na više tačaka vam omogućava da istovremeno puštate muziku i pozive na dva uređaja Uparivanje na više tačaka vam omogućava da istovremeno povežete Philips Bluetooth slušalice sa dva uređaja na kojima je omogućen Bluetooth. Jednostavno uparite dva uređaja da biste uživali u filmovima i muzici i primali pozive sa njih bez napora.

·         Lako NFC uparivanje jednim dodirom Lako NFC uparivanje vam omogućava da povežete Bluetooth® slušalice sa bilo kojim uređajem koji podržava Bluetooth - samo jednim dodirom.

·         Kontrolišite pozive, muziku i jačinu zvuka pomoću prekidača za slušalice Dugmad na desnoj strani slušalica omogućavaju vam da kontrolišete muziku i pozive jednim dodirom.

·         ActiveShield™ blokiranje buke smanjuje buku do 97% Active ActiveShield tehnologija za aktivno poništavanje buke uključuje dva povratna mikrofona koja se koriste za poništavanje niskih frekvencija. Prepoznaje ambijentalnu buku i invertuje zvučni talas, efikasno ga poništavajući i pretvarajući pozadinsku buku u tišinu.

·         kompaktno sklapanje za lako nošenje i skladištenje Kompaktno sklopiva konstrukcija čini ih savršenim partnerom u pokretu.

·         Visokokvalitetni Bluetooth 4.0 Uživajte u bežičnom zvuku visokog kvaliteta uz Bluetooth 4.0.

·         Meke ergonomske jastučiće za uši za dugotrajnu udobnost nošenja

·         Dodatni audio kabl znači da se muzika može nastaviti bez napajanja baterije Za razliku od većine slušalica za poništavanje buke, ove slušalice rade sa ili bez baterije kako bi konstantno isporučivale odličan zvuk u bilo kom okruženju. Ako se baterija isprazni, jednostavno priključite audio kabl i nastavite da uživate u omiljenoj muzici.

·         Uživajte u 16 ​​sati neprekidne reprodukcije muzike čak i kada su Bluetooth i aktivno poništavanje buke uključeni, 28 sati kada je uključen samo Bluetooth i 33 sata kada je uključeno samo aktivno blokiranje buke.

·         Kompatibilne s aplikacijama Siri i Google Now, najnovije Bluetooth slušalice tvrtke Philips još više olakšavaju uporabu virtualnog pomoćnika. Sve što trebate napraviti je pritisnuti tipku na školjki slušalica kako biste aktivirali Siri na uređaju iPhone ili Google Now na Android uređajima.
ID Oglasa: #162517233
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.