slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Profesionalne Zicane Slusalice - Jabra Evolve 40 MS

3.990 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
267
10
pre 8 dana
Odgovara na 78% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog

Jabra Evolve 40 MS Professional Wired Headset, Stereo – Telephone Headset for Greater Productivity, Superior Sound for Calls and Music, 3.5mm Jack/USB Connection, All-Day Comfort Design, MS Optimized

 

Napomena: Fali nastavak za povezivanje sa racunarom, nove, rade.

 

Marka Jabra
Stereo zvučnik u boji
Žičana tehnologija povezivanja
Naziv modela Evolve 40 Stereo MS
Faktor oblika na uvo
Profesionalne slušalice - Jabra Evolve 40 pro slušalice napravljene su za veću produktivnost i neverovatan kvalitet zvuka za pozive i muziku.
Budite produktivniji - ostanite u zoni i izbegavajte prekide zahvaljujući zauzetom svetlu koje se automatski uključuje tokom poziva kako bi drugi znali da vas ne uznemiravaju. Takođe se može ručno aktivirati, tako da možete ostati fokusirani kada je to potrebno.
Fleksibilna povezanost - Priključak od 3,5 milimetara omogućava vam da povežete Jabra slušalice sa ličnim uređajem, poput pametnog telefona ili stola, tako da možete raditi ili slušati muziku gde god da se nalazite. Takođe ima USB konektor za još veću fleksibilnost.
Cjelodnevna udobnost - dizajn na ušima, zajedno sa jastucima u obliku kože, pružaju cjelodnevnu udobnost. Osim toga, jednostavno nošenje eliminiše šum visoke frekvencije, kao što su ljudski glasovi, da bi vam pomogao da ostanete udobni i povezani.
Plug &plai - ove kancelarijske slušalice su sertifikovane za Skipe for Business za jednostavnu UC integraciju za plug and plai odmah iz kutije. Takođe je kompatibilan sa svim najpopularnijim uslugama mrežnog glasovnog poziva.
Kompatibilni modeli telefona: Većina mobilnih telefona i UC uređaja


Roba je uvoz iz Nemačke i Francuske. Proizvedena je za tržište EU, shodno tome je takvog kvaliteta. Predmet prodaje je ono što je u opisu oglasa i što vidite na slikama. Sva roba se proverava pre slanja. U slučaju da robu želite da vratite ili zamenite, roba se vraća bez otkupnine u originalnom pakovanju sa svim pripadajućim delovima. Robu mozete vratiti ili zameniti u roku od dva dana od prijema robe ukoliko roba ne odgovara opisu oglasa i slikama iz oglasa. Kada utvrdimo da je proizvod naš i neoštećen, novac se vraća kupcu u iznosu cene proizvoda(troškove vraćanja snosi kupac).

Kupovinom vise artikala ostvarite popust. Isporuka je brzom poštom na teritoriji Srbije danas za sutra. Može i lično preuzimanje.

Za više informacija pozovite 0649304444 Miloš

Pogledajte moj KP Izlog-HVALA

ID Oglasa: #129511530
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.