slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

PURO Junior Jams Bluetooth decije slusalice do 85dB Zelene

4.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
53
2
pre 13 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zbare
Član od 18.02.2010.
Nove u vakum pakovanju PURO Junior Jams Bluetooth slusalice za decu do 85dB

 

Na stanju!

 

Boja :   Zelena

 

Bezbedne za decu :  Obične slušalice omogućavaju deci da se oglašavaju na bilo kojoj glasnoći. Sa vremenom, te ljuljajuće jačine zvuka oštećuju njihove bubne opne i čak mogu dovesti do gubitka sluha uzrokovanog bukom.  Zaštitite sluh vašeg deteta uz JuniorJams, slušalice koje ograničavaju štetnu jačinu zvuka preko 85 dB!


Zvuk Izvanredan:  Ograničavanje jačine zvuka ne znači da ce  kvaliteta zvukabiti losiji.  Dečje slušalice Puro Sound Labs emituju kristalno čist zvuk zahvaljujući svojoj naprednoj Puro Balanced Response Curve koja optimizira zvuk i izoluje 87% ambijentalne buke!  Ugrađen mikrofon, odličan za online učenje.

 

Manje zice , vise slobode:  Umorni ste od zapetljanih žica? Puro slušalice za decu imaju bežičnu Bluetooth v4.0 tehnologiju sa 10m domet! Ali ne brinite o čestom punjenju jer litijum-jonska baterija ima radni vek od 22 sata.

 

Udobnost koja se prilagodjava:  Bez obzira koliko dugo ljudi nose ove slušalice za tinejdžere i mališane, ostaju udobne pesma za pesmom. Plišana veganska koža meko prekriva čašice za uši i traku za glavu, dok je izdržljiv, ali lagan plastični okvir fleksibilan i prilagođava se kako bi odgovarao.

 

Daisy Chain Sharing:   Jedinstveni kabl sa ugrađenim audio razdelnikom omogućava povezivanje dve slušalice sa istim uređajem.

 

 

 

Ograničenje jačine zvuka:  Ograničenje zvuka od 85 dBA

Smanjenje ambijentalne buke:   87% buke

Bežične:   Bluetooth® 4.0 bežične slušalice

Bežični domet:   do 30 stopa od Bluetooth® izvora

Trajanje baterije:    22 sata reprodukcije;  200 sati pripravnosti

Tip baterije:   Litijum jonska punjiva

Drajveri:   40 mm prilagođeni dinamički drajveri
ID Oglasa: #147506585
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.