slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Razer Nari Ultimate Xbox One Slušalice

12.700 din

Novi Sad
Novo
140
1
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Premium Gaming
Član od 15.12.2022.
Svi oglasi

Razer Nari Wireless xbox one edition gejmerske bežične slušalice nenadmašno udobne za svakodnevnu upotrebu.  Slušalice imaju THX Spatial Audio tehnologiju sa pozicioniranim zvukom u rasponu od 360 stepeni. Obezbedite kombinovanje zvukova iz igre i chata po Vašoj želji, bez narušavanja kvaliteta jednog ili drugog zvuka. Baterija drži 8 sati u kontinuitetu kada se koristi Chroma osvetljenje i HyperSense, i do 20 sati kada je isključeno. Slušalice, po potrebi, možete povezati i pomoću 3.5 mm ulaza. Oboćane su smart Razer HyperSence tehnologijom tako da se sada zvuk realno preliva iz leve u desnu slušalicu i obrnuto, u realnom vremenu.

 

Račun i domaća garancija, mogućnost kupovine preko firme.

Outlet.

2 godine domaće garancije.

 

Specifikacije:

Tip Slušalice sa mikrofonom Proizvođač Razer Model Razer Nari Wireless Boja Crna Povezivanje 2.4 GHz Wireless, USB, 3.5 mm Domet 12m Izdržljivost baterije Do 20h, 8h uz korišćenje Razer Chroma i HyperSense RGB osvetljenje Da Težina 322g Audio THX Spatial Audio Frekvencija (slušalice) 20Hz – 20kHz Impedensa (slušalice) 32Ω @ 1kHz Osetljivost (slušalice) 109dB Drivers (slušalice) 50mm Frekvencija (mikrofon) 100Hz – 6.5kHz Tip mikrofona Neusmereni

ID Oglasa: #147626939
Informacije

Premium Gaming je prodavnica specijalizovana za prodaju vrhunskih računarskih periferija i opreme. Generali smo i jedini zastupnik Keychron i Royal Kludge brendova za Srbiju, i samo tastature kod nas imaju 24 meseca garancije. U ponudi je veliki izbor mehaničkih tastatura, kao i druge opreme. TC SPENS, Sutjeska 2, Novi Sad.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.