slika
slika
slika
1 od 3

REDRAGON Gejmerske slusalice Helio H710

8.749 din

Niš
Novo
9
0
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
STAMTEH Nis - NERADNO DO 07.05
Član od 27.08.2019.
kp izlog

FISKALNI RACUN I GARANCIJA 2 GODINE!

 

Uživajte u pravom čistom, i bez gubitka kvaliteta, zvuku sa 7.1 Surround-Sound tehnologijom, stvarajući polje uranjanja bilo gde u igri, slušajući koncert uživo ili u sobi za ćaskanje. Drajveri od 50 mm nude širi frekvencijski raspon, bogata zvučna polja, veću rezoluciju i zvuk ekstremne vernosti.
Njegova traka za glavu je podesiva s laganim izdržljivim čeličnim okvirom. Oslobodiće vašu glavu od dodatnih opterećenja prilikom igranja ili slušanja muzike. Najfinija koža sa vrhunskim punjenjem memorijske pene omogućava vašem uhu da diše i održava ih suvim i hladnim. Nema potrebe da brinete, čak i nakon što ih nosite sat vremena ne osećate ništa osim udobnosti.
Ne samo da možete da čujete zvuk bez gubitaka, već možete i da ga izgovorite. Odvojivi mikrofon za uklanjanje buke sigurno će vam ponuditi najjasniju komunikaciju između saigrača ili prijatelja, nema više izobličenih zvukova i naduvanih mikrofona. Redragon H710 se može pohvaliti nezavisnim EK kontrolerom sa 3 režima, muzikom, filmom i igrama. Svi namenski modovi mogu se prebaciti jednom rukom kako bi se zadovoljile različite potrebe u bilo kojoj situaciji. U pleteni USB kabl ugrađena je EK kontrolna kutija.
Dizajniran da odgovara bilo kojoj zabavi / platformi koju želite, slušanju muzike, gledanju filma i igranju igre bez obzira da li su PC, Mac, PS4 ili Switch.

 

Zvučnici
50mm
Osetljivost mikrofona
-42±3dB
Impedansa
slušalice: 64Ω ±15% (f=1KHZ), mikrofon: 2.2KΩ (max)
Vrsta konekcije
Žična
Sistem
7.1
Snaga
10-20mW
Povezivanje
USB
Mikrofon
6.0x2.7mm
SNR
60dB
Frekvencijski opseg
slušalice: 50-20KHZ, mikrofon: 50-10KHZ
Osetljivost
115±3dB

 

Helio H710 Gaming Headset
Iris
Šifra: 038104

ID Oglasa: #154402052
Informacije

Postovani kupci,


Licna preuzimanja su moguca u Nisu, na lokaciji Vojvode Vuka 5 (obavezna je prethodna narudzbina! )

 

Robu saljemo kurirskom sluzbom Cityexpress.

Moguce je virmansko placanje, u sistemu PDV-a smo.

 

Rok otpreme paketa je 1-5 radnih dana!

 

Dodajte nas u adresar i zapratite na drustvenim mrezama, SPREMAMO VAM POKLONE I POPUSTE!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.