slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Relxhome X7 slušalice sa koštanom provodljivošcu,32GB memory

5.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
20
1
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 27.02.2014.
Svi oglasi

Relkhome slušalice sa koštanom provodljivošću, slušalice za plivanje, ugrađena memorija od 32 GB, MP3 sportske slušalice, Bluetooth 5.3, vodootporne slušalice i slušalice otporne na znoj, slušalice sa otvorenim ušima za plivanje

 

? PLIVAČ: Relkhome slušalice sa zatvorenom tehnologijom koštane provodljivosti, razvijene posebno za plivanje, omogućavaju vam da istovremeno nosite kapu za plivanje i naočare za plivanje. IPKS8 vodootporna ocena, pogodna za sport, plivanje i ronjenje.

 

【TEHNOLOGIJA PROVOĐENJA KOSTIJU】 Slušalice za plivanje koriste najsavremeniju tehnologiju koštane provodljivosti. Za razliku od tradicionalnih slušalica, zvuk se prenosi odozdo do vašeg unutrašnjeg uha vibrirajući kosti u vašoj lobanji. Dizajn otvorenog uha vam omogućava da slušate muziku dok budete budni na okolinu i stvari. Izbegavajte neke neočekivane situacije. Ovo je dobro za održavanje ušnog kanala čistim u poređenju sa tradicionalnim slušalicama. Nećete se osećati opterećeno ako ih dugo nosite.

 

【NAJNOVIJA BLUETOOTH 5.3】 Ugrađene slušalice sa Bluetooth 5.3 čipom, značajno poboljšavaju brzinu komunikacije, udaljenost komunikacije i stabilnost. Sa daljinom prenosa od 15 metara, skorom „ nulte“ stope kašnjenja, malom potrošnjom energije i drugim prednostima. Slušalice imaju veliku ugrađenu bateriju od 200 mAh. Jedno punjenje može trajati 8 sati (80% zapremine). Može da unese muziku u vreme za vežbanje tokom dana.

 

【UGRAĐENA MEMORIJA 32GB】 Slušalice za koštanu provodljivost sa 32GB ugrađene memorije mogu da čuvaju oko 8000 muzike i podržavaju MP3, VAV, VMA, AAC i FLAC, a možete da slušate bez opreme.

 

PS:

1. Ovaj proizvod nije pogodan za upotrebu u morskoj vodi

2. Prebacite na MP3 režim kada plivate pod vodom.

3. Nepravilno nošene slušalice lako padaju, obim glave je premali - fiksirajte gumicom. Pazite da ne padaju.

ID Oglasa: #164586655
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.