slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

ROZE bežične gejmerske slušalice 7.1 PS5/PS4/PC

3.900 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
27
2
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pactum
Član od 10.01.2024.
kp izlog
GS510 bežične gejmerske slušalice 7.1 ROZE PS5/PS4/ PC

 

2,4GHz bežična veza- SOMiC bežične slušalice za mačje uho sa mikrofonom koje pružaju stabilnu vezu i ultra nisko kašnjenje u roku od 0,02 s. Bežično povežite slušalice za igranje sa vašim PS4, PS5, računarom, laptopom preko USB predajnika. (Ove slušalice bez Bluetooth funkcije)


Virtuelni 7.1 surround zvuk&3 profesionalni režim Ugrađeni 7.1 efekat surround zvuka i moćni drajver od 50 mm poboljšavaju osetljivost jedinice zvučnika, donoseći vam vrhunski kvalitet zvuka. 3 profesionalna režima zvuka - Gaming/Audio/ Live, koji može lako da doživi razne profesionalne zvučne efekte.


Mikrofon koji se uvlači i rotirajući za 120°  GS510 2.4G slušalice za mačke sa mikrofonom osetljivim na sve smerove mogu da prenose komunikaciju visokog kvaliteta, dobiju jasniji kvalitet glasa i smanjenu pozadinu za poboljšano glasovno iskustvo.


Snažna kompatibilnost Mačke slušalice su bežično povezane sa PS5, PS4, računarom, laptopom. Ožičena kompatibilnost preko 3,5 mm kabla sa PS5 kontrolerom, PS4 kontrolerom, Ksbok Series Ks kontrolerom, Ksbok One kontrolerom i drugim mobilnim uređajima sa 3,5 mm priključkom. Za staru verziju Ksbok one kontrolera, potreban je Microsoft adapter za korišćenje ovih Xbox one slušalica. (NIJE UKLJUČEN)


8 RGB svetlosnih efekata i magnetnih oznaka zvučnika Slatke slušalice sa mačjim ušima imaju 8 RGB svetlosnih efekata i jedan višebojni režim ciklusa, samo pritisnite svetlosni dodirni taster da biste promenili boju koju volite. 2 para magnetnih oznaka za zvučnike se mogu odvojiti da bi vam promenili stil.

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.
ID Oglasa: #162143427
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu.  

 

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ukoliko insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ukoliko nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku

Kontakt: 065 227 56 32

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.