slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Sennheiser ACCENTUM Plus Wireless

27.450 din

Novi Sad
Novo
22
0
pre 6 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

Fiskalni račun! Garancija 2 godine!   

 

 

  • Ultra brzo punjenje: 10 min za 5 h korišćenja
  • Jedinstven Sennheiser zvuk
  • Adaptive Hybrid ANC za slušanje bez ometanja
  • Nenadmašno trajanja baterije od 50 sati
  • Celodnevni komfort
  • Kontrole na dodir i Smart Pause za jednostavno korišćenje
  • Perosonalizacija zvuka za Vaš sluh
Opis Neograničena sloboda tokom celog dana

Sa neuporedivih 50 sati trajanja baterije, ACCENTUM Plus Wireless pruža dane zabave na jednom punjenju. Potrebno vam je brzo punjenje? Samo ih priključite 10 minuta i uživajte u 5 sati reprodukcije. Punjenje traje koliko i naručivanje kafe za poneti. Dizajnirane za aktivan način života, uživajte u bežičnoj slobodi tokom celog dana uz lagan, udoban i prenosiv dizajn.

Akustički dizajn ACCENTUM Plus-a rekreira uzbuđenje i dramu uživo izvođene muzike.

Doživite uzbuđenje koncerta uživo uz ACCENTUM Plus Wireless. Njihov izvanredno izrađen akustički dizajn pruža bogat i imerzivan zvučni prostor koji odjekuje svakom notom, zahvaljujući pažljivo postavljenom drajveru od 37 mm. Detalji verno oživljavaju muziku, obavijajući vas dramom i uzbuđenjem koncerta uživo, sve iz udobnosti vašeg prostora.

 

Vladajte svetom oko sebe uz najnoviju generaciju adaptivnog hibridnog ANC-a.

Zarobljeni ste na dugom letu s detetom prekoputa koje neprestano plače? Nema problema, adaptivni ANC je tako moćan da će vam stvoriti privatno utočište. Blokira i prilagođava se svim zvucima oko vas, tako da možete gledati film ili slušati podcast bez prekida. A kada budete spremni da pustite zvuke oko sebe, jednostavno uključite Transparency režim jednim dodirom.

 

Prilagodite svoj zvuk

Otkrijte svoj zvučni profil pomoću testiranja zasnovanog na istraživanju dostupnog uz personalizaciju zvuka u Smart Control aplikaciji (kolaboracija između Sennheiser-a i Fraunhofer instituta). Slušajte prema svojim pravilima uz ugrađeni petopojasni ekvilajzer ili idite polako s režimom prethodno podešenih parametara.

 

Jednostavno pametne

Površina osetljiva na dodir osigurava intuitivnu kontrolu muzike i telefonskih funkcija. Jednostavno dodirnite za reprodukciju ili pauzu, kliznite gore i dole za kontrolu glasnoće, i povucite kako biste promenili pesme ili odgovorili i završili pozive. Još jednostavnija je funkcija Smart Pause, koja automatski zaustavlja muziku kada skinete slušalice, tako da nikada nećete propustiti ritam. Posebno dugme omogućuje jednostavno uparivanje, čime je povezivanje brže, a automatski Anti-Wind režim predviđa vaše audio potrebe.

 

Baterija traje 50 sati, a izrada je udobna kako bi se uklopila.

Uživajte u laganoj i ergonomskoj konstrukciji koja osigurava siguran around-ear položaj za uživanje u dugim seansama slušanja muzike. Silikonska traka meka na dodir i mekani jastučići pružaju nežno i prirodno prijanjati.

Smart Control aplikacija

Kako biste u potpunosti uživali, preuzmite Sennheiser Smart Control aplikaciju. Pomoću ove intuitivne aplikacije možete prilagoditi zvuk pomoću Sound Personalization, ugrađenog 5-band ekvilajzera, zvučnih modova i Sound Zones. U kutiji se, pored bežičnih slušalica, nalazi USB-C kabl za punjenje, futrola za prenos, pomoćni kabl i kratak vodič i korisnički priručnik kako biste brzo krenuli.

 

AUDIO PLUS DOO
Stražilovska 23
Novi Sad
tel: +381 21 66-11-302
audioplusns@gmail. com

 

ID Oglasa: #163615992
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.