slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Sennheiser ACCENTUM Wireless

21.450 din

Novi Sad
Novo
257
6
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

Fiskalni racun i garancija 2 godine!

 

 

Do 50 sati trajanja baterije

Sennheiser zvuk

Hibridno poništavanje spoljne buke

Celodnevni komfort

Prilagodljiv zvuk

Bluetooth slušalice, Noise Cancelling slušalice

 

Opis

 

Neka se muzika čuje danima sa jednim punjenjem uz ACCENTUM neprevaziđenu 50-časovnu bateriju. Bez obzira gde vas život odvede, ACCENTUM osigurava da vaša muzika nikada ne nestaje. Od zore do sumraka, pa i dalje, uživajte u do 50 sati zadivljujućih zvukova sa uključenim punim ANC-om. Kada je konačno vreme za punjenje, funkcija brzog punjenja vam daje 5 sati reprodukcije za 10 minuta, tako da možete da se uključite u pokretu. Prepustite se svetu zadivljujućeg zvuka zahvaljujući Sennheiser-ovom moćnom drajveru od 37 mm. Dizajniran u Nemačkoj, Sennheiser-ov jedinstveni akustični dizajn pruža vrhunsko audio iskustvo.

Uživajte u oštrim, dubokim basovima i briljantnim visokim tonima. Osetite svaku notu, svaki ritam i svaku emociju kao da ste u centru pozornice. Recite zbogom ometanjima i izgubite se u svojoj muzici pomoću Sennheiser hibridnog aktivnog poništavanja buke. Bez obzira da li žurite kroz prometnu ulicu ili tražite vreme za sebe na mestu gužve, Sennheiser ANC (Active Noise Cancelling) tehnologija obezbeđuje da vaše audio putovanje ostane bez prekida. Kada treba da ostanete u kontaktu sa stvarnošću bez prekida veze sa svojom muzikom, Transparentni režim vam omogućava da uradite upravo to. Pomoću dugmeta steknete svest o svom okruženju bez skidanja slušalica.

Dizajnirane za maratonske sesije slušanja sa laganim i ergonomskim dizajnom za maksimalnu udobnost. Jastučići za uši grle vaše uši, dok mekana silikonska traka za glavu obezbeđuje sigurno prianjanje bez ugrožavanja udobnosti. Bilo da se radi o svakodnevnom putu na posao ili kasnonoćnom ritmu, ACCENTUM nežno ostaje na vašim ušima prateći vaše audio putovanje. Njegov elegantan dizajn izdržaće zahteve vaše svakodnevne rutine bez kompromisa po robustnost Sennheiser-ovog kvaliteta koji je napravljen da traje. A za vrhunski komfor i laku prenosivost, ACCENTUM fold-flat ga čini kompaktnijim, spremnijim da se suoči sa svakim izazovom i prihvati svaki trenutak. Prilagodite svoju audio avanturu pomoću Sennheiser Smart Control aplikacije.

Žudite za dubokim basom? Aktivirajte Bass Boost režim pojačanja basa. Treba vam kristalno jasan govor za podkaste? Aktivirajte Podcast režim. Ako to nije dovoljno, ugrađeni 5-pojasni ekvilajzer vam omogućava da fino podesite svaki detalj, oblikujući vaše iskustvo slušanja do savršenstva.

 

SPECIFIKACIJA

 

Aplikacija Sennheiser Smart Control Bluetooth kodek AAC, SBC, aptX, aptX HD, CVSD, mSBC

Boja Black, White

Brend Sennheiser

Broj mikrofona 2

Drajveri 37 mm

Frekvencijski raspon 10 Hz - 22 kHz

Kapacitet baterije 800 mAh

Masa 238 g

Mikrofon Da

Način punjenja USB-C

Nivo zvučnog pritiska (SPL) 106 dB (1 kHz / 0 dBFS)

Povezivanje Bluetooth 5.2

Specifičnosti Bass Boost Mode, brzo punjenje, ekvilajzer, Hybrid Active Noise Cancelling, Podcast Mode, Transparency Mode

Trajanje baterije do 50h

Ukupna izobličenja (THD) <0,3% (1 kHz / 100 dB SPL)

 

 

 

AUDIO PLUS      D. O. O.  
           
Strazilovka 23,    Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
office@audioplus. rs

 

 

ID Oglasa: #157710846
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.