slika
slika
slika
slika
1 od 4

Sennheiser HD 600

47.900 din

Novi Sad
Novo
22
3
pre 6 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

Fiskalni račun! Garancija 2 godine!   

 

Opis Slušalice HD600 su razvijene da daju audiofilima nepristrasan uvid u sve elemente sistema reprodukcije. Smišljeno projektovane da „ nestanu“ kada slušalac pokrene reprodukciju, HD600 predstavljaju referencu kada je u pitanju analitičko slušanje ili prosto uživanje u zvuku. Čin nestajanja počinje inovativnim, sistemskim pristupom reprodukciji zvuka, vodeći se transparentnošću kao glavnim principom. Koristeći Sennheiserove moćne tehnologije proizvodnje i kompjutersku optimizaciju rada ugrađenog drajvera, ove slušalice savršeno objedinjuju lepotu zvuka i nauku koja se nalazi u pozadini. Osnova drajvera modela HD600 je akustički transparentni otvoreni princip koji omogućava da se zvuk širi neometano, inovacija koju je Sennheiser stvorio i usavršio za najprirodniji doživljaj slušanja.

 

Otvaranje uma Zvuk potiče od 42mm drajvera koji je oslobođen turbulencija i izobličenja zahvaljujući specijalnoj akustičkoj svili koja kontroliše kretanje vazduha, a čini jedan od najfinijih materijala dostupnih za ovu namenu koji zahteva ručni rad za ugradnju. Koristeći ultralake aluminijumske namotaje, 38mm membrana pokazuje brzo pokretanje i smirivanje za detalje koji nikada ne zvuče oštro ili prenaglašeno. Preko celog slušnog opsega, ova kombinacija dimenzije i čvrstine drajvera daje artikulisan odziv koji je veran izvoru zvuka.

 

Svaki drajver se u proizvodnji upoređuje sa standardom što garantuje konzistentne performanse u celom slušnom opsegu na oba kanala. Redukujući varijacije između levog i desnog kanala, ove slušalice reprodukuju zvuk studijskog nivoa kvaliteta koji ne zavisi od akustike prostora kao kod zvučnika. Na ovom modelu je cilj bio proizvod sa luksuznom udobnošću i trajnošću kakvu audiofili zahtevaju. Jastučići obloženi velurom su meki na dodir za duge slušne sesije. Čak i mrežica kućišta je projektovana specijalno za ovaj model da obezbedi savršeno slušno iskustvo.

 

HD600 se isporučuje sa odvojivim kablom usklađene otpornosti i ultra niske kapacitivnosti. 6.3mm konektor je standardan za povezivanje na pojačala, AV risivere, digitalne plejere, analogne uređaje i drugo. Sa dužinom od 3m, omogućava neometano slušanje iz vaše omiljene fotelje. Adapter premijum kvaliteta sa 6.3mm na 3.5mm je takođe uključen za sve ostale uređaje.

 

SPECIFIKACIJA

Boja Black

Brend Sennheiser

Dodatno 6,3mm/3,5mm adapter

Drajveri 42 mm

Dužina kabla 3 m

Frekvencijski raspon 12 Hz - 40,5 kHz

Impedansa 300 Ω (nominalna)

Magnetno polje 1,8 mT

Masa 260 g (bez kabla)

Nivo zvučnog pritiska (SPL) 97 dB (1 V)

Ukupna izobličenja (THD) < 0,1 % (1 kHz, 1 V)

 

 

AUDIO PLUS DOO
Stražilovska 23
Novi Sad
tel: +381 21 66-11-302
audioplusns@gmail. com

 

ID Oglasa: #163615745
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.