slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Sennheiser HD 650

59.900 din

Novi Sad
Novo
34
0
pre 6 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

Fiskalni račun! Garancija 2 godine!   

 

 

  • Hi-fi zvuk
  • Otvoren dizajn
  • Ekskluzivni drajver od 42 mm
  • Luksuzni komfort
  • Odvojivi priključni kabl od visoko provodljivog bakra
Opis Stručno izbalansirana akustika, luksuzna konstrukcija i neprevaziđeni dizajn.

Sennheiser HD 650 ima sve prednosti sportskog automobila visokih performansi. Audiofili vole ove otvorene slušalice zbog svog muzičkog, neumornog zvuka, dok i dalje nude intimne nivoe detalja. Već na prvu notu, vaše omiljene numere otkrivaju svoj pravi potencijal, a svaki trenutak tog nastupa postaje prilika da reagujete iznova. Za hi-fi entuzijaste kojima je prioritet kvalitetan zvuk, HD 650 je trenutna nadogradnja.

 

Otvorene slušalice pružaju svakom zvučnom talasu dovoljno prostora za proširenje kao što bi to činili u prirodi.

Zvuk sa potpisom HD 650 počinje sa Sennheiser internom akustikom. Audiofili znaju da najbolje komponente rade na svom vrhuncu kada im ništa ne stoji na putu. Drajver od 42 mm koristi membranu od 38 mm sa aluminijumskom zvučničkom zavojnicom posebno podešenom za produženo, analitičko slušanje: ukupni visoki tonovi i niskofrekventno prisustvo su bez napora, dok se srednji opseg reprodukuje sa realnom smirenošću. Moderne brzine uzorkovanja visoke rezolucije posebno imaju koristi od spremnosti HD 650 da otkrije suptilne nijanse bez pribegavanja preteranom povećanju opsega visokih tonova. Svaki proizvedeni drajver se meri u skladu sa strogim specifikacijama i uparuje se sa savršenim podudaranjem za dosledno predstavljanje celog frekventnog spektra u oba kanala. Smanjenjem varijacija između levog i desnog kanala, slušalice reprodukuju zvuk vrhunskog kvaliteta nezavisno od akustike prostorije ili položaja zvučnika.

 

Kombinuje najbolje od moderne proizvodnje drajvera sa pažnjom posvećenom detaljima potrebnom za rukovanje širokim spektrom akustičnih materijala.

Napravljen u Irskoj u najsavremenijoj proizvodnoj fabrici, HD 650 pruža više: više otkrivenih detalja, više muzikalnosti i definitivno više vremena za blaženo slušanje. Sennheiser proizvodne tolerancije su izuzetno stroge, obezbeđujući da vaše HD 650 iskustvo bude u skladu sa iskustvom širom sveta, kad god ili gde god da je kupljen. Na primer, rezonatori imaju mrežicu ​​od nerđajućeg čelika koja garantuje ujednačene performanse nakon proizvodnje. Što je još bolje, većina delova na HD 650 je modularna, što ih čini idealnim da ih čuvate kao slušalice za hi-fi reprodukciju sve dok ih negujete. Od jastučića od velura do uzorka rešetke za slušalice, svaka komponenta je napravljena da garantuje lično zvučno iskustvo najvišeg nivoa kako biste mogli da uživate u muzici još više.

 

Dolaze sa odvojivim kablom usklađenim sa impedansom, stereo konektorom sa standardnim audiofilskim adapterom.

Vaše HD 650 dolaze sa odvojivim kablom usklađenim sa impedansom i ultra-niskim kapacitetom. Stereo konektor od 6,3 mm nudi ulaz standardnog audiofila za povezivanje sa uređajima kao što su pojačala za slušalice i A/V risiveri, digitalni audio plejeri, analogni uređaji i još mnogo toga. Sa dužinom od 3 m, nudi slušanje bez opterećenja na opremi duboko unutar vaših polica ili u omiljenoj stolici za slušanje. U pakovanju je i vrhunski adapter za smanjenje sa 6,3 mm na 3,5 mm izlaz za bezbroj drugih audio uređaja.

 

 

AUDIO PLUS DOO
Stražilovska 23
Novi Sad
tel: +381 21 66-11-302
audioplusns@gmail. com

 

ID Oglasa: #163616644
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.