slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Sennheiser HD 660S2

59.990 din

Novi Sad
Novo
241
8
juče
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

akcija, puna cena 71900 rsd!

 

Fiskalni racun i garancija 2 godine!

 

Da li ste se ikada naježili od zvuka tako stvarnog, kao da je izvor bio u sobi sa vama? HD 660S2, koje ne zamarju, daju ljudima koji vole muziku intiman način da se dublje povežu sa svojim omiljenim pesmama i izvođačima. Rezolucija i preciznost koja oduzima dah vodi Vas bliže nego ikada instrumentima i vokalistima. Ipak, zvuk je prirodan i uravnotežen, nikada grub. Ovaj topli, privlačni potpis u kombinaciji sa produženim sub basom čini slušanje jedinstveno prijatnim i korisnim. A uz ovako dobru udobnost, praktično Vas moli da nastavite sa beskrajnim seansama. Tako HD 660S2 kombinuje najbolje od mnogih svetova da bi vam pružio intimno iskustvo bez kojeg nećete želeti da živite. Tradicionalno, audiofili se ne uzbuđuju previše zbog sub basa. Lako može postati traljavo ili bučno i postati ometanje. Produženi sub bas čini da žanrovi sa teškim basom takođe zvuče fantastično. Udvostručavajući zvučni pritisak na najnižim frekvencijama, ipak je zadržana izuzetna preciznost i ravnoteža u sub basovima, srednjim basovima i dalje. Najimpresivnije je kako ovo utiče na iskustvo slušanja. Proširenje na nižim nivoima menja sve — stvarajući više prostora za zvuk. Na dubljoj pozadini, visoki tonovi se osećaju sjajnije, zvučna scena dublja, emocije jače. Jastučići za uši od velura HD 660S2 mogu se opisati samo kao taktilno zadovoljstvo.

Sa odgovarajućom količinom pritiska za pravilno akustično pozicioniranje i gipko podmetanje, traka za glavu takođe neće odvući pažnju od Vaše muzike. Kao open-back, HD 660S2 pruža Vašim ušima izuzetno udobnu klimu, čak i za super duge sesije. Mala ukupna težina i ergonomska traka za glavu isključuju potencijalnu nelagodnost i na vrhu glave. Surround je sada takođe kompatibilniji, pa je rezonantna frekvencija smanjena na 70 Hz.

 

Značajan trud je takođe uložen u optimizaciju protoka vazduha oko sonde. Postoji veća osetljivost u celom frekventnom spektru jer vazdušni jaz magneta sada radi efikasnije. Uzete zajedno, ove mere rezultiraju još većom preciznošću, brzinom i rezolucijom — sa dvostrukim zvučnim pritiskom na najnižim frekvencijama.

 

 

Tip: Standardne Frekvencijski raspon: 8 Hz – 41,5 kHz Nominalna impedansa: 300 Ω Magnetno polje: 2.5 mT Drajver: 38 mm Nivo zvučnog pritiska (SPL): 104 dB (1 kHz, 1 Vrms) Izobličenja (THD): <0.04% (1 kHz, 100 dB) Kablovi: 6,3 mm, 4,4 mm Masa (bez kabla): 260 g Dužina kabla: 1,8 m Dodatno: 6,3mm na 3,5mm adapter Raspoložive boje: Black

 

 

HD 660S2 Enjoy your music on a completely new level. An intimate, relaxed sound signature combines with outstanding precision and exceptional comfort — and now, extended sub bass — for a deeply moving experience.

HD 660S2HD 660S2 Extended sub bass Natural, warm sound Comfortable open-back design Your new desert island headphone Every high-end headphone has its own unique personality. What if you could only own one?

Sub bass expands the entire sound Double the sub bass heightens your listening experience.

 

 

 

AUDIO PLUS    DOO

Strazilovka 23, Novi Sad  
tel: +381 21 66-11-302   

audioplusns@gmail. com 

 

ID Oglasa: #148737511
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.