slika
slika
slika
slika
1 od 4

Sennheiser IE 100 PRO Wireless

18.990 din

Novi Sad
Novo
24
1
pre 6 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

Racun i garancija 2 godine!

 

Dinamični monitori u ušima za pouzdano praćenje čak i na najglasnijim scenama. Dosledan frekventni odziv i kod niskih i visokih SPL. Visoka udobnost nošenja, čak i satima, zahvaljujući ultra ravnom dizajnu. Sa robusnom konstrukcijom otpornom na pozornicu.

 

IE 100 PRO bežični: kombinovani paket 2 u 1: Snažni IE 100 PRO monitori u ušima plus Bluetooth® modul za bežičnu upotrebu sa vašim mobilnim uređajem.

 

**Precizno praćenje zvuka za bine uživo, miksovanje, produkciju ili jednostavno na putu** Za velika očekivanja na scenama uživo: IE 100 PRO garantuje precizan akustički pregled za nastupe uživo sa novorazvijenim dinamičkim drajverom. Inovativna dijafragma daje topao zvuk, ali moćan i bogat detaljima. Čak i u izuzetno glasnim okruženjima, svaki aspekt ostaje bez izobličenja i definisan. Muzičari i DJ-evi biraju IE 100 PRO zbog njegovog izuzetnog zvuka i visoke udobnosti nošenja – ne samo za sesije uživo, već i za produkciju ili kao svakodnevni pratilac. In-uši odgovaraju svakoj ušnoj školjki. Kompaktan dizajn kombinuje sigurno prianjanje sa odličnom udobnošću nošenja. Njegova robusna konstrukcija od priključka do kablovskog kanala je dizajnirana da bude prikladna za strogu upotrebu na pozornici.


Karakteristike


Inovativni, dinamički 10-mm širokopojasni pretvarač za moćno, precizno praćenje


Dinamički sistem drajvera smanjuje faktore akustičnog stresa kroz homogenu reprodukciju bez izobličenja


Sigurno prianjanje, visok nivo udobnosti nošenja: inovativni dizajn jednog vozača omogućava tanku i ergonomsku konstrukciju


Odlična zaštita zahvaljujući optimizovanoj slušalici i fleksibilnim vrhovima od silikona i pene


Kabl otporan na scenu sa unutrašnjim kablovskim kanalom

 

 

AUDIO PLUS      D. O. O.  
           
Strazilovka 23,    Novi Sad     
tel: +381 21 66-11-302
office@audioplus. rs

 

ID Oglasa: #161788186
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.